"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 7 ianuarie 2011

SPECIAL "ScoalaDeArbitri" / Doriţi-vă succesul şi nu perfecţiunea!

O mai veche prietena a noastra, bacauanca Diana Paduraru, a pregatit cateva surprize pentru cei care urmaresc acest blog, dar si pentru mine. Astazi va prezint doua dintre materialele realizate special pentru “ScoalaDeArbitri”. Mai intai veti vedea un videoclip creat din imagini cu arbitrii divizionari, care au oficiat la diverse jocuri din zona Moldovei, iar mai apoi povestea unui cavaler al fluierului din Liga 3.

Doriţi-vă succesul şi nu perfecţiunea!
Diana Paduraru

Nu renunţaţi niciodată la dreptul de a greşi, pentru că atunci vă veţi pierde abilitatea de a învăţa lucruri noi şi de a înainta! Oamenii de succes sunt cei care reuşesc să construiască o fundaţie solidă cu căramizile pe care alţii le aruncă în ei.

Dacă în unele publicaţii arbitrii sunt puşi la zid şi iertaţi doar de sărbători, pe blogul nostru ei vor găsi mereu o vorbă bună transpusă în rînduri! De data aceasta rîndurile sunt înlocuite cu un video, făcut din imagini în care sunt surprinşi numeroşi arbitri divizionari la datorie: Teodora Albon, Petruţa Iugulescu, Sebastian Gheorghe, Sebastian Colţescu, Robert Dumitru, Dragoş Istrate, Mihaela Gomoescu, Petronela Aniţoaiei, Alexandru Kiuţă, Andra Hiticaş si multi altii.

Promitem că nu va fi singurul!

Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu