"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 25 ianuarie 2011

Handbal, atletism, fotbal, arbitraj... Denis-Raluca Ivan

Zilele trecute am primit un videoclip (vezi mai jos) cu o tanara - arbitru de fotbal in cadrul CJA Brasov. Se numeste Denis-Raluca Ivan si are 18 ani. Eleva in clasa a XII-a a Liceului cu Program Sportiv, aceasta a absolvit cursurile scolii de arbitri in primavara lui 2010, pentru ca in toamna sa obtina categoria a II-a.

A jucat handbal, dar a fost nevoita sa renunte din cauza unor probleme medicale. In prezent practica atletismul si fotbalul - in echipa liceului.

Pentru ca iubeste "sportul rege" vrea ca in viitor sa aiba propria echipa. Si este convinsa ca va reusi. Mai trebuie doar sa gaseasca cativa sponsori cu dare de mana.

Pe langa fotbal si atletism, in timpul liber ii mai place sa se plimbe si sa danseze.



PROFIL
Nume: IVAN
Prenume: Denis-Raluca
Specilizarea: Arbitru asistent
Comisia: CJA Brasov
Data si locul nasterii: 28 mai 1992 / Brasov
Inaltime: 1.70 m
Greutate: 53 kg
Domiciliu: Brasov
Ocupatia: Eleva / Liceul cu Program Sportiv din Brasov
A devenit arbitru: martie 2010
A obtinut categoria a II-a: 2010
Numar de jocuri arbitrate: aproximativ 50
Hobby-uri: Fotbalul, atletismul, dansul si plimbarile

8 comentarii:

  1. Intersant articolul Ionut! Foarte frumoasa povestea domnisoarei, sa speram ca o sa aiba succes si sa ne bucuram ca inca mai sunt persoane care ajung sa isi dedice timpul acestei activitati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Alin Gheorghe": Una din tintele acestui blog este aceea de a atrage cat mai multi tineri catre aceasta frumoasa activitate... cam hulita in Romania, ce-i drept! Sa ne bucuram ca mai vin, dar sa facem tot posibilul sa-i pastram!

    RăspundețiȘtergere
  3. alin multumesc si sunt sigura ca nu voi dezamagii :) multumesc ionut deasemeni! ivan denis-raluca

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant numele ... Si eu ma numesc Denis si sunt baiat.Foarte interesant :) ... Bafta in continuare Raluca si sa te ajute Domnul sa promovezi mai sus.
    Poate vom da ochii pe la concursuri sau testari :))
    Mult noroc inca o data !

    RăspundețiȘtergere
  5. Moga Daniel

    Foarte buna initiativa si ma bucur ca mai sunt oameni care tin la sport si vor sa faca ceva in acest sens,cu Denis am absolvit scoala de arbitraj,sunt sigur ca va reusi ceea ce isi propune pentru ca este o fata ambitioasa

    Mult succes in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari si cred in tine ca poti sa ajungi si mai sus ...k asta e ceea ce iti doresti...cum de altfel imi doresc si eu cv...iti urez mult noroc in toate activitatile pe care le practici...iti voi tine pumni mereu....SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus Denis, stiu ca vei avea pentru ca esti prea ambitioasa.....Va spun ca esto o fata extraordinara..cine o cunoaste isi va da seama repede de abilitatile !!! Felicitari si multa bafta.
    Sa auzim de bine !!! Floricica

    RăspundețiȘtergere