"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 2 ianuarie 2011

Presedintele CJA Bacau implineste astazi 41 de ani

Fost arbitru divizionar, bacauanul Costel Manase isi aniverseaza astazi ziua de nastere - implineste 41 de ani. Diana Paduraru, arbitru asistent in Liga a IV-a si administrator al sitului http://www.bacausport.ro/, a scris pentru "ScoalaDeArbitri" cateva randuri despre acesta, punandu-mi la dispozitie si cateva fotografii cu presedintele CJA.

Costel Manase (stanga) alaturi de Corneliu Costinescu,
 presedintele de onoare al AJF Bacau

La multi ani, domnule Manase!

Aşa cum la fotbal e o modă în a evidenţia cuplurile de atacanţi, la fel putem vorbi şi în arbitraj. La Bacău un astfel de cuplu este format din fostul arbitru asistent FIFA Daniel Munteanu şi actualul preşedinte CJA, Costel Manase - fost arbitru divizionar, in prezent observator la Liga 3. Cei doi se completează foarte bine. Dacă primul, care ocupa si functia de vicepresedinte al comisiei, raspunde de pregătirea teoretică a tinerilor cavaleri ai fluierului, cel de-al doilea, şi sărbătoritul nostru de astăzi, merge în teren şi-i şlefuieşte.

La şefia CJA este de doi ani de zile, de când la cârma AJF Bacău a fost instalat Cristian Sava, iar ca observator pe plan judeţean este foarte drastic şi atent la orice detaliu.

Ca fost jucator de fotbal se poate mandri cu titlul de campion national la juniori castigat cu echipa Partizanul Bacau in 1984. Vezi aici care au fost componentii acelei formatii si cateva imagini cu acestia, realizate la intalnirea de 25 de ani.

Alaturi de presedintele AJF Bacau Cristi Sava (dreapta) 


Intre fostul arbitru FIFA Marian Dorobantu (stanga) si Viorel Salceanu (dreapta)



Cu fostul fotbalist al lui FCM Bacau Daniel David
La un joc din Liga 4 bacauana, la care s-a consemnat un adevarat record pentru acest nivel - 1000 de spectatori.
La intalnirea de 25 de ani cu fostii colegi de la Partizanul. In imagine, poate fi vazut si arbitrul asistent FIFA Ionel Popa
(randul de sus, al treilea din stanga)

Accidentat de un arbitru bacauan, la un joc "in familie". "Doctorul" care il consulta este colegul sau Daniel Munteanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu