"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 19 ianuarie 2011

CJA Timis / Si arbitrii merg in cantonament

Odata cu inceperea noului an au demarat pregatirile echipelor pentru sezonul de primavara. In aceeasi perioada cu fotbalistii au reluat antrenamentele si cei care impart dreptatea pe terenul de joc. In unele judete acestia se pregatesc individual - in functie de cat de constiincios este fiecare -, in timp ce in altele comisiile de arbitri au stabilit antrenamente saptamanale obligatorii.

Un lucru inedit se intampla insa in Banat, acolo unde CJA Timis organizeaza un cantonament pentru cavalerii fluierului locali, care se va desfasura in perioada 23 - 30 ianuarie, la Garana, in judetul Caras-Severin. Spuneam ca este inedit deoarece nu am mai auzit de o astfel de actiune la nivel de CJA-uri. Daca ma insel astept sa-mi spuneti. Este foarte important ca oamenii sa afle si lucrurile bune din arbitraj, nu doar ce vor unii. Poate vor intelege si ca aceasta activitate presupune multe sacrificii pana a ajunge sa incasezi acel barem la care se gandesc toti… “specialistii”.

Cel care raspunde de actiunea Comisiei Judetene a Arbitrilor Timis este Cornel Avram, membru in “Compartimentul tehnic/pregatire fizica”, din cadrul CJA.

Iata ce  a declarat fostul asistent de prim esalon - care ieri si-a aniversat ziua de nastere -, pentru “ScoalaDeArbitri”: “Este pentru a doua oara cand organizam un astfel de cantonament, dupa cel din vara trecuta (vezi foto). Vor participa aproximativ 40 - 45 de arbitri, indiferent de categorie, pe care-i vom pregati atat fizic cat si teoretic. Vom face doua antrenamente zilnic, iar seara vizionam faze de joc. Avem laptop, retroproiector si multe DVD-uri.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu