"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 19 ianuarie 2011

Romanul Cristian Lixandru, rezerva la Betis Sevilla – Barcelona

Asta-seara, cu incepere de la ora 22:00, pe "Estadio Benito Villamarin", din Sevilla, se va disputa returul sfertului de finala din Cupa Regelui Spaniei dintre Betis si Barcelona (in tur: 0-5). Foarte interesant pentru noi este faptul ca al patrulea oficial al brigazii de arbitri va fi un roman! Se numeste Cristian Adrian Lixandru (foto: in centru)  si este originar din Alexandria, judetul Teleorman.

Nascut pe 5 august 1980, Cristi a plecat in Spania, impreuna cu sotia, in urma cu cativa ani, stabilindu-se in Zaragoza. Arbitrajul l-a inceput in Romania, la Hunedoara, dupa care a mai oficiat in judetele Timis, Prahova si Teleorman, adica pe unde l-a purtat viata de fotbalist. Ca jucator are si cateva prezente in Liga I, la Jiul Petrosani, acolo unde a debutat in 1998. A mai evoluat la Minerul Lupeni, Electrica Timisoara, Metalul Filipestii de Padure, Rulmentul Alexandria, Astra 2 si Juventus Bucuresti.

Personal il cunosc din perioada in care s-a transferat in Prahova, el oficiind prin judetul "aurului negru" aproximativ un an si jumatate. Dar mai multe detalii despre acea perioada, despre activitatea sa si despre prietenii pe care si i-a facut aici si prin tara veti afla zilele urmatoare dintr-un interviu in exclusivitate oferit "ScoliiDeArbitri". Pana atunci insa Cristi a tinut sa transmita un mesaj, prin intermediul acestui blog: "Salutari fostilor colegi arbitri din Hunedoara, Timis, Prahova si Teleorman. Daca va pot ajuta cu ceva, va stau oricand la dispozitie."

Sa-i uram succes si sa-i tinem pumnii stransi, asta-seara, incepand cu ora 23:00 (22:00 - ora locala)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu