"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 23 ianuarie 2011

Marius Avram vrea sa ajunga la Mondialul din 2018


Marius Avram (foto: ProSport)
Arbitrul FIFA Marius Avram a acordat in ultimele zile doua interviuri pentru principalele publicatii de sport din Romania - Gazeta Sporturilor si ProSport. De la cum a inceput arbitrajul si pana la firma de turism prin intermediul careia puteti zbura cu MIG-ul sau urma cursurile scolii de spionaj a Mossad-ului, veti afla multe amanunte inedite despre cel mai bun arbitru din Liga 1 in 2009.

Dupa 70 de meciuri in primul esalon si un singur an pe lista FIFA, Marius Avram a fost promovat, la sfarsitul lui 2010, in grupa a treia a arbitrilor europeni. Dorinta cea mai mare a sa este de a ajunge la un turneu final al Campionatului Mondial de Fotbal, in acest sens stabilindu-si ca tinta editia din 2018. La cei 31 de ani pe care ii are consider ca prezenta la un Campionat Mondial nu ar fi un obiectiv de nerealizat, avand in vedere si increderea pe care UEFA a inceput sa o arate arbitrilor romani.

Va invit sa cititi cele doua materiale, pentru ca sunt foarte interesante. Dati click aici pentru cel din ProSport , iar aici pentru cel din Gazeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu