"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 13 decembrie 2010

UEL: Brigada romaneasca la AZ Alkmaar - Bate Borisov


Dupa ce ieri a fost desemnat pe locul al doilea in topul celor mai buni arbitri romani ai acestui an si premiat pentru reprezentarea tarii noastre in Europa League, Alexandru Deaconu (foto: gsp.ro) a mai primit un cadou, de data aceasta din partea UEFA, care l-a delegat la jocul dintre AZ Alkmaar si Bate Borisov. Partida contand pentru ultima etapa a grupelor celei de-a doua competitii europene se va disputa pe stadionul "AZ", miercuri, de la ora 20:00.

Arbitri asistenti vor fi Adrian Vidan si Sebastian Gheorghe, in timp ce arbitri aditionali au fost desemnati Robert Dumitru si Istvan Kovacs, iar al patrulea oficial Sebastian Coltescu. Finlandezul Anders Mattsson va superviza prestatia baietilor nostrii, iar georgianul Nodar Akhalkatsi se va ocupa de aspectele organizatorice.

Interesant este ca trei dintre componentii acestei brigazi au fost desemnati de catre CCA pe locul secund in topul arbitrilor, respectiv al asistentilor. Langa Sandu Deaconu, la centrali, s-a aflat si Robert Dumitru (plus Marius Avram), in timp ce la asistenti Sebi Gheorghe a ocupat acelasi loc (alaturi de Aurel Onita si Ionel Popa).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu