"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 2 decembrie 2010

Steaua - Liverpool: Arbitreaza turcul Bulent Yildirim

La ora 20:00, pe stadionul Ghencea turcul Bulent Yildirim va fluiera startul meciului dintre Steaua si Liverpool. Partida ce conteaza pentru etapa a cincea a grupelor Europa League va fi transmisa in direct de postul Pro TV.

Arbitrul de asta-seara are 38 de ani - fiind nascut pe 1 martie 1972, la Kayseri -, 1.83 m inaltime si o greutate de 74 kg. Este presedinte al Unitatii de Audit din cadrul Ministerului de Comert Exterior si locuieste in capitala Turciei, Ankara. Pe langa limba materna mai vorbeste engleza si spaniola.

Bulent Yildirim a inceput arbitrajul in 1994, iar in 2003 a debutat in Superliga turca, oficiind pana acum la aproximativ 90 de jocuri. Din 2007 a devenit arbitru international fiind delegat la 19 jocuri de catre UEFA, dintre care doua in cadrul grupelor Europa League, ambele in acest sezon. In Romania a mai fost in luna august, atunci cand a condus partida dintre Vaslui si Lille, contand pentru play-off-ul aceleiasi competitii si incheiata cu scorul de 0-0. Nu acorda foarte multe cartonase galbene, media fiind de mai putin de trei pe meci.

Vezi mai jos care sunt ceilalti arbitri care fac parte din brigada, precum si cei doi observatori.


Steaua - Liverpool
Europa League, Etapa 5
Grupa K, Ora 20:00, Pro TV


Oficialii jocului
Arbitru: Bulent Yildirim (TUR)
Arbitri asistenti: Mustafa Emre Eyisoy (TUR), Cem Satman (TUR)
Arbitri aditionali: Barış Simsek (TUR) si Huseyin Gocek (TUR)
Al patrulea oficial: Hakan Ozkan (TUR)
Delegat UEFA: Wolfgang Thierrichter (AUT)
Observator pentru arbitri: Rune Pedersen (NOR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu