"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 28 decembrie 2010

Ovidiu Hategan si Marius Avram, promovati de catre UEFA

Anul ce tocmai se incheie a fost unul foarte bun pentru arbitrajul romanesc la nivel international. Dupa ce Cristi Balaj a ajuns in grupele Champions League, oficiind la doua jocuri, iata ca 2010 mai aduce si alte surprize pentru cavalerii fluierului de la noi, Ovidiu Hategan (foto: echipament galben) si Marius Avram (echipament negru) fiind promovati cate o treapta de catre UEFA. Primul a ajuns astfel in categoria a 2-a a arbitrilor europeni, iar celalalt in categoria a 3-a. Ambii au avut o ascensiune remarcabila, Ovidiu facand parte din programul de tinere talente, in timp ce Marius a devenit arbitru international la inceputul acestui an.

Prin aceasta promovare Hategan a ajuns in aceeasi grupa valorica cu Alexandru Deaconu, mai sus aflandu-se Alexandru Tudor (Premier) si Cristi Balaj (Premier Development). Cea mai importanta categorie la nivel european este Elite, care reuneste primii 24 de arbitri de pe continent.

Marius Avram este acum in aceeasi grupa cu Augustus Constantin, in timp ce Istvan Kovacs - cel de-al saptelea central roman de pe lista FIFA -, se afla in categoria a 4-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu