"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 3 decembrie 2010

Iulia Burlan - premiul 2 la concursul lunii septembrie

Maine voi desemna castigatorii concursului organizat in luna noiembrie de catre "ScoalaDeArbitri" si sponsorizat de www.accesorii-arbitraj.ro, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania. Pana atunci insa v-o prezint pe cea care a obtinut premiul 2 la prima editie - organizata in septembrie. Se numeste Iulia Burlan, are 23 de ani si este arbitru din 2006, perioada in care a oficiat la peste 300 de jocuri din campionatul judetean. Din primavara lui 2010 a obtinut categoria I, iar acum asteapta sa debuteze in Liga A Prahova (Liga a IV-a).  Este studenta in anul IV la Facultatea de Ingineria si Protectia Mediului, din cadrul Universitatii "Petrol-Gaze" Ploiesti si lucreaza la una dintre cele mai mari companii de telefonie mobila prezenta pe piata romaneasca. 


PROFIL

Nume & prenume: Burlan Iulia Raluca
Specializare: Arbitru asistent
Lot: Liga B Prahova
Data si locul nasterii: 26.03.1987 / Ploiesti
Domiciliu: Ploiesti / Prahova
A devenit arbitru la: 30.03.2006
Primul joc oficiat: 27.05.2006
Anul obtinerii categoriei a II-a: 2008
Anul obtinerii categoriei I: 2010
Numar de jocuri arbitrate: cca 300

Studii: Grup Scolar Administrativ si de Servicii "Victor Salvescu" Ploiesti (dobandind un atestat de Ghid Turistic); In prezent este studenta in anul IV la Facultatea de Ingineria si Protectia Mediului, din cadrul Universitatii "Petrol-Gaze" Ploiesti.
Ocupatia: C S R Customer Service for Business Market / Vodafone Romania SA

Fotografia de mai sus este realizata la un joc international, arbitrat la centru de catre Iulia. Partida s-a disputat la Balta Doamnei, in luna octombrie, intre echipa locala si o formatie din Spania. La cele doua linii s-au aflat Roxana Banaseanu si Aura Pana. Mai multe detalii de la acest meci, precum si alte imagini cu Iulia, puteti vedea aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu