"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 2 decembrie 2010

Liga 1: CCA va comunica arbitrii cu 24 de ore inaintea jocului

Cu ceva timp in urma va anuntam despre intentia Comisiei Centrale de a comunica arbitrii jocurilor de la Liga 1 doar cu 24 de ore inaintea zilei de disputare a fiecarui meci. Iata ca ideea respectiva va fi pusa in practica chiar din aceasta saptamana, cu ocazia primei etape a returului, conform unui comunicat postat pe situl CCA.

Arbitrii, arbitrii asistenti si observatorii de arbitri vor fi instiintati prin e-mail, cu cateva zile inainte, pentru a avea timp sa-si pregateasca meciul si deplasarea in orasul in care urmeaza sa se dispute partida. Obligatia lor va fi de a pastra secretul acestor deplasari. Practic CCA a preluat modelul folosit de FIFA si UEFA, care anunta arbitri cu o zi - doua inaintea datei la care va avea loc intalnirea.

Avand in vedere faptul ca v-am obisnuit cu postarea delegarilor pe acest blog voi incerca sa ma adaptez din mers si sa va tin in continuare la curent cu cei care urmeaza sa conduca partidele din primul esalon. De  asemenea, voi pastra obiceiul de a posta delegarile de la Ligile 2 si 3, precum si pe cele de la Liga I Feminin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu