"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 13 decembrie 2010

Partida Napoli - Steaua va fi arbitrata de cehul Pavel Kralovec

Miercuri, 15 decembrie, Steaua Bucuresti va disputa ultimul joc in cadrul grupelor Europa League. Meciul, unul decisiv, in urma caruia echipa noastra ar putea ajunge in primavara europeana, va fi arbitrat de o brigada din Cehia, cu Pavel Kralovec (foto) la centru. Acesta este o cunostinta mai veche a romanilor, el aflandu-se deja la a treia partida in care se va intalni cu echipa din Ghencea. De asemenea, in 2010 a condus doua partide ale nationalei lui Razvan Lucescu. Prima - amicala -, disputata in luna mai, la Lvov, s-a incheiat cu victoria tarii gazde, Ucraina (scor: 3-2). In cealalta - contand pentru preliminariile Euro 2012 -, Romania a obtinut o remiza alba pe terenul Belarusului. Cu ocazia acestui joc am dat mai multe detalii despre cariera lui Kralovec, pe care le puteti citi aici.

Ca si la meciul din septembrie arbitrul ceh, nascut pe 16 august 1977, va fi ajutat la cele doua linii de margine de catre Miroslav Zlamal - 37 ani, pe lista FIFA din 2001 - si  Martin Wilczek - 40 ani, aflat pe lista FIFA din 2005. Radek Matejek (37 ani, FIFA - 2004) si Tomas Kocourek - care nu este arbitru international -, se vor afla la liniile de poarta in timp ce Libor Kovaric va fi rezerva. Observator de arbitri a fost desemnat luxemburghezul Jean Lammer, iar delegat UEFA austriacul Georg Pangl.

Partida se va disputa pe stadionul "San Paolo", din Napoli, si va fi transmisa in direct de catre Pro TV, incepand cu ora 22:05.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu