"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 18 octombrie 2011

Meci interupt in Prahova, dupa ce secretarul CJA a fost bruscat de jucatori




Incidente grave la un joc din Campionatul Judetean Prahova, disputat in weekend-ul trecut. Podgoria Vadu Sapat - Unirea Rafov (Liga C Prahova, seria Mizil) a fost interupt in minutul 72 de catre centralul Cristian Lefter (foto), secretarul Comisiei Judetene a Arbitrilor.

Conform ziarului Prahova, acesta a fost bruscat de cativa jucatori ai echipei gazde, la scorul de 1-0 in favoarea oaspetilor. Pentru a scapa de furia lor, Lefter a chemat politia. 



Ramane de vazut ce sanctiuni vor primi “fotbalistii”-agresori, din partea Comisiei de Disciplina de la AJF . Dar si mai interesant ar fi de urmarit ce se va intampla la Apel. Prietenii stiu de ce!

PS: Desi in ziarul citat apare ca echipa gazda Viticultorul Darvari, pe situl CJA Prahova este trecuta Podgoria Vadu Sapat!

2 comentarii:

  1. facand o asemanare intre arbitrii si motociclisti cei din urma adica motociclistii sunt de doua feluri:cei ce au cazut,si cei ce o sa cada.Referitor la arbitrii tot in doua categorii se impart si ei,cei ce au fost batuti si cei ce urmeaza......

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziarul Prahova a facut o foarte mare confuzie.In incident nu a fost implicat centralul Critian Lefter ci asistentul acestuia Vlad Ionita,el fiind bruscat de jucatorii echipei gazda.

    RăspundețiȘtergere