"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 9 octombrie 2011

Ion Craciunescu si-a facut echipa pentru CCA / Fara oameni din vechea conducere




Viitorul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, si-a conturat echipa alaturi de care urmeaza a lucra. Nimeni din vechea structura nu se regaseste in componenta acesteia. Un lucru normal pana la urma. Fiecare isi alege oamenii in care are incredere.


Prim-vicepresedinte va fi Ioan Igna, iar vicepresedinte - Aron Huzu. Dan Lazarescu si Fevronia Ion vor fi membri, in timp ce functia de secretar general o va ocupa Daniel Diaconu. Pe langa cei cinci vor mai fi o serie de colaboratori care insa nu vor face parte din comisie. Unul dintre ei este fostul arbitru de Liga I Victor Berbecaru, retras vara aceasta din activitate.

Normal ca mi-am facut echipa! Avem o mare problema pentru ca daca incerc sa recrutez oameni din vechea conducere e greu. Nu neaparat din cea condusa de Avram, chiar si din trecut! Cine a fost in vechea conducere cu Vasile Avram nu va mai face parte din actuala, si e normal asta! Cind pleaca un Guvern, vine altul! In noua conducere o sa aducem si alti oameni pe langă Igna, Huzu, Lazarescu, Fevronia", a spus Craciunescu la Radio GSP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu