"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Istvan Kovacs si Valentin Avram, cele mai multe delegari la Astra Ploiesti


De la stanga: V.Avram, R. Petrescu, A.Constantinescu
Ziarul “Prahova” de astazi prezinta o interesanta statistica legata de arbitrii si observatorii care au oficiat la meciurile Astrei Ploiesti in sezonul trecut.

Cu 4 delegari, Istvan Kovacs se claseaza pe primul loc in topul arbitrilor, in timp ce la asistenti, Valentin Avram este lider, cu 6 jocuri, dintre care unul in Cupa Romaniei. Pe locul doi, dupa Avram, vine Andrei Constantinescu, cu 5 partide (una in Cupa).

Daca ne referim la campionatul actual, in primele 9 etape Istvan nu a mai arbitrat Astra, Valentin a avut doua meciuri la Ploiesti, din 7 delegari primite, iar Andrei - unul.

La observatori de arbitri, liderul sezonului trecut a fost Marian Dorobantu (5 delegari), urmat de catre Dan Petrescu si Constantin Zotta (ambii cu cate 4). Toti trei erau membri CCA, la acea vreme. In prezent, din Comisie mai face parte doar primul, insa doar pana la instalarea lui Ion Craciunescu in functia de presedinte. Fost vice, Dan Petrescu a parasit CCA in vara, la fel ca si Zotta. Acesta din urma, pentru functia de presedinte al FC Vaslui.

In privinta observatorilor de joc (delegati de catre LPF), Alexandru Popescu este cel care a vazut de cele mai multe ori Astra - in 4 meciuri. Imediat dupa el vine celebrul Romica Pascu. Fost presedinte al clubului ploiestean acesta din urma s-a ocupat de 3 ori de organizarea jocurilor in care a fost implicata echipa lui Ioan Niculae.

Mai multe detalii aflati din materialul semnat de catre Marian Dima - click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu