"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 12 octombrie 2011

Arbitrii romani cu ecuson FIFA - 2012 / O lista cu… surprize


De la stanga: V. Avram, R. Petrescu, A. Constantinescu
Cu putin timp inaintea declansarii ultimului scandal din fotbalul romanesc, Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit lista cu arbitrii si asistentii care vor reprezenta tara noastra pe plan european in 2012.

In conditiile in care Ovidiu Hategan este foarte bine vazut de catre UEFA, avand cele mai mari sanse de promovare, surprinde pozitia pe care a fost plasat de catre CCA - a cincea, din 7 locuri rezervate Romaniei!!! Tot o surpiza este si prezenta lui Marius Avram pe locul 2, imediat dupa Balaj! Alexandru Tudor nu a prins nici macar a treia treapta a podiumului, clasat fiind pe 4!

Fata de anul acesta, la centrali intervine o modificare - Radu Petrescu in locul lui Augustus Constantin, fortat sa-si incheie activitatea internationala cu 8 ani inainte de termen.

Si la asistenti sunt modificari. Valentin Avram si Andrei Constantinescu ii inlocuiesc pe Ionel Popa (se retrage din activitate pe motiv de varsta - 45 ani), respectiv Adrian Vidan (mai avea dreptul la 2 ani).

Aici, o ascensiune foarte puternica a avut-o suceveanul Sebastian Gheorghe, plasat de catre CCA pe locul 2, inaintea mult mai experimentatilor Aurel Onita, Cristian Nica sau Zoltan Szekely.

Dar iata mai jos cum arata propunerile vechii conduceri a CCA pentru 2012:

Lista FIFA - arbitri
Lista FIFA - arbitri asistenti
1. Cristian Balaj
2. Marius Avram
3. Alexandru Deaconu
4. Alexandru Tudor
5. Ovidiu Hategan
6. Istvan Kovacs
7. Radu Petrescu
8. Sebastian Coltescu (rezerva)
9. Paul Unimatan (rezerva)
10. Adrian Comanescu (rezerva)
1. Miclos Nagy
2. Sebastian Gheorghe
3. Aurel Onita
4. Cristian Nica
5. Adrian Ghinguleac
6. Octavian Sovre
7. Eduard Dumitrescu
8. Zoltan Szekely
9. Valentin Avram
10. Andrei Constantinescu
 
Sursa: gsp.ro

3 comentarii:

  1. Unde este Dumitru, unul dintre cei mai buni arbitri din Liga I? Are aceeasi varsta ca si Comanescu, dar probabil ca nu servea interesele lui Avram la Tg. Mures... Oricum este nemaintalnit ca "parintii" din CCA sa-si puna trei copii pe Lista FIFA: M. Avram, V. Avram si A. Constantinescu. Incredibil!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!

    Imi puteti spune daca un arbitru poate oficia la un joc amical fara sa poarte ecusonul de arbitru? Eu stiam ca acesta trebuie purtat, indiferent ca este vorba de un joc amical sau oficial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod normal ecusonul trebuie purtat, chiar daca jocul este amical. Acum, nu stiu din ce motiv arbitrul respectiv nu l-a avut in piept. Poate l-a uitat acasa.

      Ștergere