"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 4 octombrie 2011

EURO 2012 | Brigada din Irlanda la Romania-Belarus / De doi bani speranta

UEFA a anuntat brigada care va conduce meciul Romaniei contra Belarusului din penultima etapa a preliminariilor pentru EURO 2012.

Programat vineri, 7 octombrie, jocul de pe National Arena a fost incredintat irlandezului Alan Kelly (foto: hoogen.blogspot.com). In varsta de 36 de ani acesta va fi ajutat de catre conationalii sai Damien MacGraith, Marc Douglas (asistenti) si David Mckeon (rezerva).

Nascut pe 14 aprilie 1975, Kelly locuieste in Cork (sudul Irlandei) si se afla pe lista FIFA din 2002.

Partida dintre Romania si Belarus va incepe la ora 21:30, urmand a fi transmisa de catre TVR si Dolce Sport.

Tot in grupa D, vineri se mai disputa: Bosnia - Luxemburg (arbitreaza galezul Simon Lee Evans) si Franta - Albania (arbitru: Michael Koukoulakis, Grecia).

Ca noi sa speram ca vom putea prinde locul 2, ce ar duce la barajul de calificare pentru turneul final de anul viitor, ar fi nevoie, in primul rand, ca Bosnia sa nu castige cu Luxemburg si echipa lui Piturca sa invinga. Astfel totul s-ar decide pe 11 octombrie, cand Romania ar trebui sa castige in Albania, iar contracandidatii nostri sa nu ia toate cele trei puncte din Franta. Cam complicate calcule, cu prea multe necunoscute, ce-i drept! Si, ca sa fim realisti, doar o minune ne-ar mai putea salva. Sa vedem daca Dumnezeu e dispus sa o faca!

  Grupa D       J          Pct
 1. Franta         8          17
 2. Bosnia        8          16
 3. Romania     8          12
 4. Belarus       9          12
 5. Albania       8          8
 6. Luxemburg 9          4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu