"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Dansa si Paunescu, asistentii lui Balaj la derby-ul Vaslui-Steaua


Desi pe situl CCA nu a aparut inca delegarea, Gazeta Sporturilor a aflat cine sunt cei doi asistenti pe care suceveanul Constantin Gheorghe i-a trimis la Vaslui-Steaua. Este vorba despre Ciprian Dansa (Oradea) si Florin Paunescu (Ramnicu Valcea), ei urmand a-l insoti pe Cristian Balaj (Baia Mare). Niciunul dintre cei doi asistenti nu se afla pe lista FIFA.

Arbitru din 1999, Ciprian Dansa va implini 35 de ani pe 16 decembrie. In aprilie 2006 a debutat la centru in primul esalon, de unde a fost retrogradat in 2009. A revenit insa in Liga I, la linie, debutand chiar anul acesta in noua postura. Se intampla pe 1 aprilie, la Astra-Branesti (scor: 2-0). In total are doar 6 jocuri in prima liga.


Florin Paunescu (foto) are 33 de ani, fiind nascut pe 1 februarie 1978. In Liga I a ajuns in 2008, de atunci oficiind in 45 de partite, la acest nivel.

Vaslui-Steaua se va disputa maine, de la ora 21:30, putand fi urmarit, in direct, pe Digi Sport 1.

De mentionat ca aceasta este ultima etapa in care delegarile au fost facute de catre comisia coordonata de Constantin Gheorghe, dupa problemele aparute cu Vasile Avram.

Incepand de saptamana viitoare Ion Craciunescu va fi cel care se va ocupa de arbitrajul romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu