"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 7 octombrie 2011

FOTO EXCLUSIV | Cristina Bujor si Monica Rigo arbitreaza in Lituania


In urma cu ceva timp va anuntam de turneul Under 17 din Lituania, la care participa si doua fete din Romania: Cristina Bujor (arbitru) si Monica Rigo (asistent). Desfasurat in perioada 2-7 octombrie, acesta conteaza pentru calificarea la Campionatul European Feminin de anul viitor.

In prima zi, fetele noastre au facut parte din brigada jocului Rusia - Lituania (scor: 2-0). Monica s-a aflat la linie, iar Cristina a fost rezerva.


Al doilea joc, disputat pe 4 octombrie intre Norvegia si Lituania, a fost condus de care Cristina Bujor, cu Monica Rigo la una dintre liniile de margine. Scorul, 11-0, ne scuteste de orice comentarii. Gazdele turneului nici macar sa faulteze n-au fost in stare. Au comis doar 2 (doua) greseli, in timp ce norvegiencele au facut 12. Nu au fost avertismente, eliminari sau penalty-uri. Fairplay total!

De la stanga: Lidija Kraljic (Croatia), Cristina Bujor si Monica Rigo
ScoalaDeArbitri este in masura a va prezenta, in exclusivitate, imagini de la aceasta partida, cat si de prin Kaunas, orasul unde s-au disputat primele doua meciuri.

Ultimul joc al romancelor va fi astazi, la aceeasi ora ca in Romania - 16:00. Rusia-Norvegia este derby-ul grupei. Cine castiga merge mai departe. Mai jos aveti brigada completa.

Rusia - Norvegia, astazi, Ora 16:00
Stadion: Alytus Town, Alytus
A: Cristina Bujor (Romania)
A1: Monica Rigo (Romania)
A2:  Ingrida Siliuniene (Lituania)
R: Ausra Kance (Lituania)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu