"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 5 octombrie 2011

Arbitraj excelent al Cristinei Babadac la Brazi-Vlahita 8-0 / 35 de imagini cu brigada


Cel mai titrat arbitru din Romania, cu o finala de Cupa Mondiala in palmares (SUA 2003), Cristina Babadac a ajuns duminica la Brazi-sat. Ea a fost trimisa de catre CCA sa conduca partida dintre echipa locala si Metalul Vlahita. Desi la meciurile din prima liga feminina delegarile se fac pe plan local, formatia oaspete a cerut pentru acest joc arbitri din alt judet plus observator. Asta din teama ca vreo brigada prahoveana nu o va lasa sa se exprime la adevarata-i valoare…  

Despre ceea ce s-a intamplat pe dreptunghiul verde nu sunt prea multe de spus. Gazdele au defilat efectiv, marcand la foc automat 8 goluri, unul mai frumos decat altul - 3 in prima repriza, 5 in cea de-a doua. Revenind la prestatia Cristinei Babadac, un singur cuvant este suficient - impecabila! Purtatoarea ecusonului FIFA a fost foarte bine secondata de catre asistentii Ionut Babadac si Catalina Nan.


Oservator a fost desemnat presedintele CJA Teleorman, Dan Nitu. In acelasi judet locuiesc si membrii brigazii.  

Cateva lucruri interesante…

* Cristina si Ionut Babadac sunt casatoriti, avand impreuna o fetita de 2 ani.
* Centralul partidei a dat ceva emotii asistentei, dupa ce, prin minutul 15, a nimerit intr-o groapa facuta pe terenul de joc de catre cei care udasera gazonul. A primit ingrijiri medicale si a continuat sa fluiere, incercand sa mascheze durerea.
* Cristina arbitrase cu doua zile inainte in grupele Ligii Campionilor (feminin): Bristol Academy (Anglia) - Voronezh (Rusia), scor: 1-1. Daca la acest joc a acordat un galben si un rosu, la meciul din Liga I nu a folosit cartonasele.
* In echipa gazda au evoluat si “arbitrele”: Diana Florea, Gabriela Bucur, Madalina Craciun si Denisa Comanoiu. De asemenea, in primul “11” s-a aflat si Mihaela Bacescu, fosta purtatoare de ecuson.
* Inaintea fluierului de start s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului antrenor al gazdelor - Gheorghe Mihai, de la a carui trecere in nefiinta s-a implinit un an.
* Printre cei 150 de spectatori prezenti joc s-au aflat atat primarul cat si vicele comunei. Dupa ce vineri au inaugurat Sala Polivalenta, in care isi disputa partidele de acasa fosta campioana a baschetului romanesc, Asesoft Ploiesti, acestia au in proiect modernizarea stadionului pe care evolueaza echipa de fete. Se vorbeste de o arena cocheta cu 1000 de locuri.

PTR NEA MIHAI (cititi de la dreapta)

CS BRAZI - CS METALUL VLAHITA 8-0 (3-0)
Au marcat: Nina Anca (3), Romina Soare (3), Mihaela Burtica si Mihaela Radu

CS BRAZI: Ionela Dinca - Madalina Craciun ('68 Andra Raducanu), Diana Florea, Denisa Comanoiu, Gabriela Bucur ('62 Mihaela Merlan) - Romina Soare, Maria Bardea, Mihaela Burtica (cpt.),  Mihaela Bacescu - Anca Nina, Mihaela Radu ('80 Georgiana Hutu). Rezerve neutilizate: Catalina Stan - Maria Dumitru, Dana Tudose.
Antrenor: Mircea Hagianu

CS Brazi ocupa locul secund in clasamentul la zi al Seriei Est, cu noua puncte, pe prima pozitie situandu-se vicecampioana editiei precedente, FCM Tg. Mures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu