"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 18 februarie 2011

Tudor, Nica, Onita, Avram, Hategan si Petrescu, la Lille - PSV / GALERIE FOTO

De la stanga: Hategan, Onita, Tudor, Nica si Avram

Asa cum am promis, revin cu o serie de fotografii din timpul jocului arbitrat aseara de brigada romaneasca formata din: Alexandru Tudor, Cristi Nica, Aurel Onita, Marius Avram, Ovidiu Hategan si Radu Petrescu.

Va reamintesc faptul ca partida dintre liderii campionatelor din Franta, respectiv Olanda, s-a incheiat nedecis, 2-2, dupa ce gazdele au condus cu scorul de 2-0. Olandezii au revenit miraculos pe finalul jocului, stricand fiesta fanilor francezi, care au creat o atmosfera extraordinara pe "Lille Metropole".

Sperand ca o sa va placa colajul de imagini pe care am reusit sa-l realizez in aceasta seara, va anunt ca voi reveni si cu alte fotografii din deplasarea arbitrilor romani, care s-au intors astazi in tara, in jurul orei 16:00.




Daca vreti sa vedeti si statistica partidei, dati click mai jos:

Lille, la a treia remiza cu Tudor la centru / Statistica partidei cu PSV

2 comentarii:

  1. Mi se pare mult mai calm Alex Tudor cand oficiaza meciurile din EL fata de meciurile pe care le oficiaza in Liga I.

    Cred ca respectul jucatorilor intre ei si fata de arbitrii este altul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Vali Zanfir": Cu siguranta este vorba de alta lume, de alta mentalitate, de RESPECT... Pai, acolo daca fluiera 30 de faulturi intr-un joc sunt foarte multe, pe cand la noi... Imi aduc aminte ca la meciul din Liga Campionilor (2008) dintre Barcelona si Basel gazdele au comis doar 7 faulturi tot jocul! SAPTE!!!

    RăspundețiȘtergere