"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 27 februarie 2011

La multi ani, Alina Grigore!

Nascuta pe 27 februarie 1987, in judetul Dambovita, Alina Roxana Grigore locuieste de cativa ani in Ploiesti. A absolvit scoala de arbitri in primavara lui 2010, iar in toamna a obtinut categoria a II-a. Este arbitru asistent si face parte din cadrul CJA “Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova. 

Pentru ea anul trecut a fost unul al debuturilor. Dupa ce a devenit arbitru, a ales sa joace si fotbal. Asa ca in vara, la indemnul colegei Diana Florea, a sustinut probe la CS Brazi, revelatia turului de campionat. Si a intrat direct in echipa, pe postul de fundas stanga. A evoluat pana in etapa a IX-a, atunci cand o accidentare grava a scos-o din circuit, punandu-i sub semnul intrebarii si continuarea activitatii in arbitraj.

Cert esta ca, din pacate, nu va putea participa la examenul pentru categoria I si nici la cel pentru promovarea in Liga A Prahova, care sunt programate luna viitoare. Sa speram ca dupa ce se va reface va avea puterea sa recupereze timpul pierdut.

In afara fotbalului, Alina urmeaza cursurile serale, la Grupul Scolar "1 Mai" Ploiesti, fiind in clasa a XII-a.




2 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru urarile de bine si pentru gandurile frumoase, dar mai ales pentru surpriza de mai sus cu micul reportaj despre mine.
    Nu stiu daca e prea tarziu sau prea devreme,dar avand in vedere ca impartim aceeasi zodie ,as vrea sa va urez deasemenea un calduros "LA MULTI ANI!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Alina": Multumesc... anticipat! ;) Eu am aparut la cateva zile dupa... Martisor. ;)

    RăspundețiȘtergere