"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 27 februarie 2011

CCA a participat la deschiderea Cupei “Ziua Politiei Romane” / Galerie Foto

De la stanga - in picioare: Marian Bordean, Adrian Illyes, Stan Prodan, Mihai Prunariu si Ludovic Uihelyi.
Randul de jos: Catalin Busi, Ionut Neagu, Romulus Pop, Ionut Iugulescu si Dan Monea

La jumatatea acestei luni, la Simeria, a debutat Cupa “Ziua Politiei Romane”, o competitie organizata de catre Serviciul Judetean de Politie Transporturi (SJPT) Hunedoara, cu sprijinul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) şi filiala locală a Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual.

In cadrul acestei Cupe au loc campionate de futsal, sah, tenis de camp, biliard si tenis de masa. Sufletul competitiei este comisarul - sef Vasile Hritac, seful SJPT Hunedoara, vicepresedinte al clubului CFR Simeria. Fost arbitru divizionar, acesta a lansat o invitatie Comisiei Centrale a Arbitrilor de a participa la deschiderea celei de-a treia editii, care a avut loc pe 12 februarie, la sala de sport a Scolii Generale „Sigismund Todută” din localitate.

Avand in vedere ca pe 15 urma sa debuteze cursul de instruire al arbitrilor din primul esalon, CCA a onorat invitatia printr-o selectionata de futsal formata din arbitrii componenti ai lotului Liga 2. Iata care au fost acestia: Marian Bordean, Ionut Neagu, Ludovic Uihelyi, Ionut Iugulescu, Dan Monea, Adrian Illyes, Romulus Pop si Catalin Busi. Delegatia a fost condusa de care Stan Prodan, membru CCA, si Mihai Prunariu, presedintele AJF Gorj.

Iata si rezultatele obtinute de catre cavalerii fluierului:

CCA - IPJ Hunedoara 4-0
Marcatori: Illyes, Iugulescu (2) si Uihelyi 

CCA - OLD-BOYS CFR Simeria 7-2
Marcatori: Illyes, Iugulescu (2), Busi (3), Pop

Vasile Hritac
S-a jucat in formula 5+1, CCA evoluand in urmatoarea componenta: Bordean (portar) – Neagu, Uihelyi (fundasi) – Iugulescu, Monea (mijlocasi) – Illyes (atacant). Pop si Busi au intrat pe parcurs.

Inaintea jocurilor dintre cele trei echipe a fost prezentata echipa de fotbal a Simeriei, a avut loc o demonstratie de karate si au fost premiati cativa copii cu rezultate bune la invatatura.

Arbitrii s-au declarat incantati de prezenta la acest turneu si de conditiile oferite de catre gazde. De altfel Stan Prodan le-a multumit celor din Simeria pentru invitatie, felicitandu-i in acelasi timp pentru organizarea ireprosabila.

La final arbitrii au primit cate o amintire din partea IPJ Hunedoara si o diploma de participare.

Mai jos aveti o galerie foto de la aceasta competitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu