"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 4 februarie 2011

CYPRUS CUP: Tudor va arbitra Suedia, iar un suedez… Romania

Federatia cipriota de fotbal a comunicat brigazile care vor conduce primele doua jocuri din cadrul “Cyprus Cup”. Astfel, conform sitului FRF, Alexandru Tudor, Cristian Nica si Aurel Onita vor oficia la meciul de deschidere al turneului, care va opune tarii gazde nationala Suediei. Partida se va disputa pe stadionul GSP din Nicosia, marti, 8 februarie, de la ora 19:00, al patrulea oficial fiind desemnat localnicul Andreas Georgiou.

Tot in aceeasi zi, dar de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Paralimni, Romania va juca contra Ucrainei, intr-o partida arbitrata de catre suedezii Stefan Johanesson, Joakim Flink si Daniel Warnmark. Rezerva va fi cipriotul Frixos Petrou.

Meciurile de a doua zi - finala mare, respectiv finala mica - vor fi conduse de catre o brigada din Cipru si una din Ucraina. Conform sitului http://www.frf.ro/, in situatia in care cele doua formatii se vor intalni intr-unul dintre jocuri, Comisia de Arbitri a federatiei cipriote  va decide in consecinta. Cel mai probabil va alege intre echipa lui Alexandru Tudor si cea a lui Stefan Johanesson.

Iata si cele doua brigazi care ar trebui sa oficieze pe 9 februarie: Leontis Trattou, Michael Soteriou si  Charalambos Charalambous (Cipru), respectiv Viktor Shvetsov, Oleksandr Voytyuk si  Mykola Levko (Ucraina).

2 comentarii: