"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 22 iunie 2011

S-au nascut pe 22 iunie…

George Florin Neacsu, arbitru asistent - Liga 2

Domiciliat in Campulung Muscel (judetul Arges), arbitrul asistent George Florin Neacsu (foto) implineste astazi 26 de ani.

Dupa ce a absolvit cursurile scolii de arbitri in 2003, in 2004 a obtinut categoria a II-a, iar doi ani mai tarziu categoria I. In 2008 a promovat in lotul “Liga 3”, iar in urma cu o luna a ajuns in esalonul secund, dupa ce a participat la Cursul Intensiv de Instruire şi Consolidare organizat de catre Comisia Centrala a Arbitrilor.

Debutul in Liga 2 si l-a facut pe 4 mai 2011, la jocul Dinamo Bucuresti II - FC Botosani, incheiat cu victoria oaspetilor (scor: 0-1). Pana la finalul campionatului a mai fost delegat la inca un meci de la acest nivel: Snagov - Astra 2, incheiat, ca si primul, cu victoria oaspetilor (scor: 1-2).

George Bogdan Duta - arbitru asistent, Liga 3

Tot 26 de ani implineste si cel de-al doilea aniversat al zilei, bacauanul George Bogdan Duta.

Tanarul arbitru asistent a debutat in Liga a III-a la partida Otelul Galati II - Rapid CFR Suceava (scor: 5-1), disputata pe 19 martie 2010. De atunci si pana in prezent a fost delegat la alte 14 jocuri in acest esalon, unul in Cupa Romaniei si altul la barajul de promovare in Liga 3, disputat saptamana trecuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu