"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 23 iunie 2011

Adrian Illyes a arbitrat un joc de baraj pentru promovarea in Liga A Prahova

In Prahova are loc, zilele acestea, barajul pentru promovarea in primul esalon judetean, la care participa 3 echipe din Liga B - Prahova Targsorul Vechi, Sportul Valea Calugareasca si Intersport Filipesti.

In primul joc, condus de catre Ovidiu Oprea, Prahova a trecut de Sportul cu scorul de 5-0, devenind principala candidata la accederea in Liga A.

A doua partida s-a disputat ieri-seara, pe stadionul “Prahova” din Ploiesti, intre Valea Calugareasca si Intersport Filipesti. Rezultatul final a fost 5-2 in favoarea ultimilor, desi cei din Valea au marcat primii.

Meciul a fost condus foarte bine de brigada ploiesteanului Adrian Illyes, proaspat promovat in primul esalon, din care au facut parte asistentii Ciprian Geambazu (Busteni) si Catalin Popovici (Ploiesti).

Experienta celor trei si-a spus cuvantul, acestia nelasandu-se intimidati nici macar de circul ieftin facut de catre echipa invinsa. Mai concret, cei de la Valea au amenintat ca vor parasi terenul de joc in prima repriza, cand Intersport a marcat pentru 2-1, stabilind scorul pauzei. Ei au sustinut ca in faza premergatoare golului ar fi existat un ofsaid nesemnalizat de catre Catalin Popovici. Numai ca tanarul asistent, foarte bine plasat, a luat decizia corecta de a lasa jocul sa continue.

Excelent a gestionat situatia creata centralul Illyes. Stapan pe el, foarte calm, a aratat 2 cartonase galbene celor de la Valea, inabusind “revolta” acestora. Primul jucator a fost avertizat pentru proteste la adresa asistentului, iar al doilea pentru parasirea terenului fara permisiunea arbitrului. In cazul acestuia din urma, Adrian chiar ar merita un punct in plus pentru ca nu a tinut cont de indicatiile “pretioase” venite, culmea, de la cel desemnat sa… ii noteze prestatia, aflat in tribuna oficiala!!!

Ultimul moment important al partidei s-a consumat in repriza secunda, cand Ciprian Geambazu a vazut foarte bine cum mingea, revenita in terenul de joc dupa ce a lovit transversala, depasise in prealabil linia portii.

Referitor la acest joc ar mai fi de spus ca, in total, s-au acordat 4 cartonase galbene - 3 pentru Valea Calugareasca si unul pentru Filipesti.

In urma rezultatului inregistrat, promovata va fi stabilita sambata, dupa intalnirea Prahova - Intersport, in care prima formatie are nevoie doar de un egal pentru a-si atinge obiectivul. Ar fi o premiera pentru echipa din Targsorul Vechi sa ajunga in cel mai important esalon judetean.

Acest ultim joc, care se va disputa tot pe stadionul “Prahova”, cu incepere de la ora 11:00, va fi condus de o brigada cu Mihai Amoraritei (Campina) la centru. La liniile de margine se vor afla Roxana Banaseanu (Campina), respectiv Emil Mateescu (Ploiesti).  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu