"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 6 iunie 2011

Cristi Nica, dupa Italia-Estonia: “Este visul oricarui cavaler al fluierului sa arbitreze asemenea jucatori”

Revenit in tara sambata seara, de la jocul Italia-Estonia (scor: 3-0), asistentul ploiestean Cristian Nica a facut o scurta declaratie pentru ScoalaDeArbitri.

Impresionat de atmosfera de pe stadionul din Modena, precum si de atitudinea jucatorilor, acesta a spus: “Este visul oricarui cavaler al fluierului sa arbitreze asemenea jucatori. Adevarati profesionisti, preocupati tot timpul de joc, fara a intra in discutii contradictorii cu noi. Le doresc tuturor colegilor sa traiasca astfel de momente, in care simti cu adevarat ca esti arbitru!”

Referitor la atitudinea jucatorilor gazda, as mentiona doar numarul faulturilor comise de elevii lui Cesare Prandelli, pe parcursul celor 90 de minute - 8 (opt)! Da, ati citit bine! Asta cred ca spune totul despre preocuparea pe care au avut-o italienii vineri-seara si cum vad ei fotbalul.

2 comentarii:

  1. Ionut,

    cred ca cel mai "nefericit" a fost Sandu Tudor, cu doar opt faulturi intr-un meci!!!:))) Glumesc, si DA are dreptate Cristi, intr-un astfel de joc te simti cu adevarat arbitru...sper sa inteleaga si Ovidiu si mai ales sa ia de la fiecare component al acestei minunate brigazi ce are fiecare mai bun...doar asa va deveni un arbitru mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristi A.: Cred ca Alexandru Tudor ar fi tare bucuros sa aiba parte de astfel de meciuri si in tara, dar mi-e teama ca va iesi la "pensie" pana se va mai schimba mentalitatea jucatorilor nostri! Sunt convins ca Ovidiu - daca este acelasi Ovidiu la care ma gandesc si eu (nu-i vorba de Hategan) - a progresat foarte mult, fiind pe drumul cel bun! Intr-adevar, de el depinde sa ajunga "mare"!

    RăspundețiȘtergere