"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 27 iunie 2011

FOTO | Intersport Filipesti promoveaza in Liga A Prahova, dupa un meci arbitrat de: Mihai Amorartei, Roxana Banaseanu si Emil Mateescu


Sambata trecuta s-a disputat ultimul joc al barajului pentru promovarea in prima liga din judetul “aurului negru”. Mare favorita se anunta Prahova Tg. Vechi, care trecuse de  Sportul Valea Calugareasca cu scorul de 5-0, fata de doar 5-2, cu cat a reusit sa castige Intersport Filipesti.

Si cum la fotbal calculele hartiei nu se potrivesc intotdeauna, desi inaintea barajului a fost cotata cu cele mai putine sanse la promovare, echipa din Filipesti a produs surpriza, facand pasul spre Liga A. In fata unei asistente de aproximativ 150 de persoane, Intersport a invins meritat Targsorul Vechi, cu 2-1, dupa ce la pauza conducea cu 1-0.

Jocul a fost arbitrat bine de brigada compusa din: Mihai Amoraritei, Roxana Banaseanu (ambii - Campina) si Emil Mateescu (Ploiesti).

Centralul din al doilea municipiu al judetului a fost nevoit sa acorde 3 cartonase galbene, 2 echipei castigatoare si 1 invinsei. De asemenea, in minutele de prelungire ale meciului a indicat si o lovitura de pedeapsa, din care s-a marcat golul celor de la Prahova.

Vedeti mai jos o serie de imagini de la acest joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu