"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 26 iunie 2011

Arbitrul Marius Vrinceanu are mana bionica

La cinci luni de la tragicul accident feroviar, in urma caruia a ramas fara bratul stang arbitrul Marius Vrinceanu (foto: adevarul.ro) a avut parte zilele acestea de o mare bucurie. Medicii i-au montat o mana bionica cu ajutorul careia poate ridica chiar si greutati de 2-3 kilograme.

„Pot misca aproape toate degetele, pot ridica greutati de 2-3 kilograme. Inca mi-e teama să beau cafeaua cu mana asta, nu am atata dexteritate. Medicii au ramas impresionati de progresele facute, am evoluat într-o saptamana, cat altii in sase luni", a declarat tanarul profesor pentru adevarul.ro 

19.000 de euro a costat mana bionica, bratul si antebratul fiind realizate in Romania, iar palma, degetele si manusa din silicon in Scotia. Aceasta din urma este garantata sase luni, iar pretul sau este de 1500 de euro.

Marius si-ar dori si un cot electric insa, din cauza pretului - 20.000 de euro -, nici nu indrazneste sa viseze la acesta. Poate, totusi, se vor mai gasi oameni de suflet si cu dare de mana care sa-i faca aceasta bucurie.

Cititi aici mai multe detalii despre cum se simte bacauanul cu noul brat si de ce isi face griji in eventualitatea unei defectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu