"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 1 mai 2011

VIDEO: Pixelul albastru, varianta… Real(a) / A gresit sau nu arbitrul Stark?

Dupa ultimul “El Clasico”, disputat miercuri in semifinalele Champions League, in fiecare zi au aparut poze sau filmulete, care incercau sa demonstreze ce s-a intamplat cu adevarat la faza in care Pepe a fost eliminat.

In loc sa-si recunoasca demn infrangerea, cei de la Real au aruncat toata vina pe umerii centralului Wolfgang Stark, de parca din cauza lui Barcelona le-a cam “pitit” mingea tot jocul. Dar, probabil ca si in Spania milioanele de euro le-au luat mintile celor implicati in fenomen. Ce mai conteaza ca echipa lui Mourinho a avut sub 30% posesie, important e ca au gasit un motiv de care sa se lege. E clar ca nu numai la noi scopul scuza mijloacele!

Astfel, intr-o zi s-a spus ca arbitrul a procedat corect, in a doua ca a gresit grav, presa madrilena facandu-l praf pe centralul neamt. Ca si Mourinho, de altfel!

Mi se pare de domeniul incredibiliului sa modifici o poza sau un filmulet pentru a-ti justifica neputinta. Si culmea, vorbim de una dintre cele mai mari echipe din lume!

Bine, o poveste de acest gen stiu ca circula si pe la noi, dupa un joc disputat cu ani in urma, tot pe plaiurile mioritice aparand si legenda “pixelului albastru”. Totusi, credeam ca in Spania nu sunt posibile astfel de lucruri! M-am inselat insa!

Prima fotografie care-l incrimina pe Wolfgang Stark a aparut in cotidianul AS. Dar se pare ca cei de la ziarul respectiv, simpatizanti probabil ai Realului, nu sunt la prima abatere, ei mai inducand lumea in eroare cu o poza modificata, prin intermediul careia incercau sa demonstreze ca Barcelona a marcat un gol din ofsaid impotriva lui Atletico Bilbao.

Si uite asa, nestiind daca ceea ce ni se prezinta este adevarat sau fals, ma intreb daca golurile lui Messi au fost sau nu… REALe. Nu cumva specialistii Barcelonei le-or fi prelucrat intr-un studio? Sigur Guardiola si… “extraterestrii” nu sunt straini de asta!

Mai jos puteti vedea doua filmulete cu faza in care Pepe il faulteaza sau nu pe Dani Alves. In primul, prezentat la televiziunea si pe situl madrilenilor, se arata clar ca Pepe nu si-a atins adversarul, pentru ca in al doilea sa vedeti, la fel de clar, ca de fapt faultul a fost cat se poate de… REAL! E doar o chestie de… pixeli!

In final nu-mi mai ramane decat sa spun “Rusine, Dinu Patriciu!”. Prietenii stiu de ce! ;)


Vezi aici cum… nu l-a faultat Pepe pe Dani Alvez!



Iar aici cum… l-a faultat madrileanul pe barcelonez!

Un comentariu:

  1. S-o fi intampland asa fiindca am dat noi iama pe la ei pe acasa si i-am invatat sa se dedulceasca la prostii, cine stie?! Glumesc, fiecare padure are uscaturile ei, iar banul e ochiul dracului, cum si "Mou" e mai brunetel de... pigmentul lui!

    RăspundețiȘtergere