"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 17 mai 2011

Concursul www.accesorii-arbitraj.ro: 35 de inscrisi in prima zi / Mai puteti raspunde la prima intrebare pana asta-seara, ora 23:59

Noul concurs organizat de catre ScoalaDeArbitri in colaborare cu http://www.accesorii-arbitraj.ro/, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania, a debutat in forta, cu 35 de inscrisi inca din prima zi.

Iata care sunt cei ce au trimis si raspuns la prima intrebare, pana ieri, ora 23:59: cLeaRville xD, Pavel-Cojocaru Andrei, Mihai, Antal, Anonim 2, Aaden, Joel, Vlad Popa, Marius Cosmin, KO5M!N, Ovidium, Flavius7, pescarus, P. Kluivert, Bodo, bazso3, adilica, bitza, PalmTop, Rady, texanu92, StefyStef, Nuta Ovidiu-Alexandru, ana_m, diddy, Zelca Constantin, dete1923, pistiviorel, Nyko, b3b31981, Danny, Silviu, wally_3m, ionut1979.

“Instructorul23” - a trimis raspunsul pe mail. Il rog sa-l posteze la rubrica de ”comentarii”, pana asta-seara, ora 23:59. Altfel, el va fi considerat inscris, dar nu va puncta la prima intrebare.

 “nicolae iosif” - a postat raspunsul, dar nu a trimis mail de inscriere. Astept mailul cu datele sale la scoaladearbitri@gmail.com .

Am mai primit un raspuns “Anonim”, care nu va intra in calcul, daca nu-l revendica nimeni!

Va reamintesc ca mai puteti raspunde la prima intrebare (vezi mai jos) pana in aceasta seara, ora 23:59. Dupa ora respectiva voi posta intrebarea numarul 2.

Intrebarea 1 (luni, 16.05.11):
 
Cine sunt cei trei arbitri din prima liga a Romaniei aflati in aceste zile in Elvetia, la "Cursul de Consolidare" organizat de catre UEFA?

Dati click pe linkul de mai jos, pentru a trimite raspunsul!


Va urez succes!

3 comentarii:

  1. Radu Petrescu, Valentin Avram si Andrei Constantinescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea 1: Arbitru(Radu Petrescu), Arbitri Asistenti (Valentin Avram, Andrei Consantinescu)

    RăspundețiȘtergere