"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 16 mai 2011

Brigada condusa de Radu Petrescu a arbitrat in Franta, Lyon 2-Toulon (1-0)

De la stanga: V. Avram, R. Petrescu, A. Constantinescu
Asa cum va anuntam, brigada romaneasca aflata la “Cursul de Consolidare” organizat de catre UEFA a fost delegata sa conduca un joc din liga a patra franceza, Lyon 2 - Toulon.

Partida, disputata ieri pe terenul numarul 10 din cadrul complexului Gerland - unde se afla si stadionul fostei campioane a Frantei -, a revenit gazdelor cu scorul de 1-0 (min. 71). Interesant este ca desi Lyon 2 a castigat ultimele doua editii ale campionatului evolueaza tot in aceeasi liga! Asta pentru ca regulamentul nu permite ca satelitul unui club din primul esalon sa evolueze mai sus de Liga 4.

Radu Petrescu, Valentin Avram si Andrei Constantinescu (foto - inainte de joc) au avut parte de un meci destul de echilibrat in prima parte, dar fara prea multe ocazii la cele doua porti. In repriza secunda gazdele au atacat mai mult, profitand si de faptul ca din minutul 41 Toulon a ramas in 10, urmare a unei eliminari. Si daca tot am ajuns la sanctiuni disciplinare sa mai spunem ca centralul bucurestean a avut destul de mult de lucru in acest sens. Pe langa cartonasul rosu despre care va vorbeam el a mai aratat unul de aceeasi culoare si capitanului gazdelor, in minutul 83. Ultimul a venit urmare a celui de-al doilea avertisment. In total, cartonasele galbene au fost 6, cate 3 de fiecare echipa.

Disputat pe o vreme ploioasa, jocul a fost urmarit de aproximativ 200 de spectatori, mult mai putini decat de obicei. Motivul - meciul de fete desfasurat, la concurenta, in acelasi complex sportiv. J

Voi reveni si cu alte imagini de la acest joc, in care-i puteti vedea pe cei trei romani.

Terenul pe care s-a disputat partida

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu