"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 6 mai 2011

Florin Ghimbasan arbitreaza astazi drerby-ul etapei in Liga a III-a, Chimia Brazi-Chindia Targoviste

Mare meci mare, astazi, langa Combinat! Liderul Seriei 3 intalneste, de la ora 18:00, pe propriul teren, rivala Chindia, aflata pe locul al doilea, dar cu acelasi numar de puncte.

Echipa condusa de catre fostul mare arbitru international Ion Craciunescu incearca sa-i sufle Chimiei locul intai, chiar pe “ultima suta de metri”... pentru palmares. Asta deoarece promovarea a fost deja transata in favoarea gazdelor de astazi, targovistenii neavand dreptul sa acceada in esalonul secund, la finalul acestui campionat.

Avand in vedere importanta partidei, Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat o brigada experimentata, condusa de catre proaspatul (re)debutant in Liga I - brasoveanul Florin Ghimbasan (foto: Ionut Branzei). La cele doua linii de margine se vor afla Catalin Teodor, respectiv Marius Marchidanu, ambii din Braila. Observator de arbitri a fost desemnat fostul asistent FIFA Tudor Constantinescu (Bucuresti), iar de partea organizatorica se va ocupa Adrian Ramureanu (Bucuresti).

In timp ce Catalin Teodor este unul dintre cei mai vechi asistenti din Liga 2, Marius Marchidanu a debutat in acest esalon abia marti, alaturi de prahoveanul Mihai Amoraritei, ca parte a programului de tinere talente demarat de catre CCA.

Cum si vremea este frumoasa, la ora jocului anuntandu-se 15oC, toate conditiile sunt intrunite pentru un fotbal de calitate. Sa speram ca asa va fi, iar la final, indiferent de rezultat, ambele echipe vor felicita brigada!

ScoalaDeArbitri nu putea lipsi de la acest derby, asa ca, asta-seara sau maine, veti avea poze si detalii despre ceea ce se va intampla pe stadionul “Chimia”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu