"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 16 mai 2011

Liga I Feminin | Andrei Moroita a arbitrat CS Brazi-Municipal Targu Mures 0-6

Fetele de la CS Brazi - cu trei “arbitre” printre titulare -, au intalnit ieri, pe propriul teren, campioana en-titre Municipal Targu Mures. Dupa un meci fara istoric, oaspetele s-au impus cu 6-0, marcand cate trei goluri pe repriza.

Partida de la Negoiesti a fost condusa de o brigada prahoveana cu Andrei Moroita (Ploiesti) la centru. La cele doua linii s-au aflat Roxana Banaseanu (Campina), respectiv Constantin Pantilimonescu (Ploiesti). Daca primul arbitreaza doar in campionatul judetean, asistentii se afla in lotul “Liga 3”, Pantilimonescu promovand chiar saptamana trecuta. 

Partida de pe terenul din Negoiesti (Prahova) s-a disputat intr-un climat de fairplay total, Andrei nefiind nevoit sa acorde vreo sanctiune disciplinara. De altfel, si atitudinea celor aproximativ 150 de spectatori a fost una sportiva, in ciuda rezultatului nefavorabil.

Diferenta dintre cele doua echipe a fost evidenta si normala, daca avem in vedere faptul ca oaspetele erau chiar detinatoarele titlului. Practic, campionatul feminin este impartit in doua, din punct de vedere valoric: Olimpia Cluj plus Municipal Targu Mures si… restul.

Si dupa aceasta etapa “echipa arbitrelor” ramane pe locul 4 al clasamentului, unul onorant, la doar un an de la infiintare.

CS Brazi a evoluat in urmatoarea formula: Ionela Dinca, Madalina Craciun, Diana Florea, Gabriela Bucur, Mihaela Bacescu, Mihaela Grozeanu (Anda Stefanescu), Maria Bardea, Mihaela Burtica (cpt), Rebeca Simion (Andreea Popescu), Romina Soare (Daniela Tudose), Mihaela Radu. Antrenor: Mircea Hagianu.

Voi reveni cu o galerie foto de la aceasta partida. Asa ca, ramaneti pe ScoalaDeArbitri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu