"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 4 mai 2011

Drumul Mingii | Stiri de pe tronsonul Baicoi-Buzau, pe care alerga si arbitri

Doralin Birziloiu a alergat pentru fiul sau si pentru Fotbal Adevarat

Randul de sus: Doralin Birziloiu este al optulea, de la stanga
Randul de jos - de la dreapta: Andrei Bobeica este numarul 4, iar Emil Mateescu numarul 5

Va spuneam ca, astazi, pe Drumul Mingii, tronsonul Baicoi - Buzau, se afla si trei cavaleri ai fluierului din Prahova. Unul dintre acestia este Doralin Birziloiu - printre cei mai vechi arbitri din prima liga judeteana.  

Domiciliat in Valenii de Munte, Doralin urmeaza sa schimbe prefixul luna aceasta, cand va implini 40 de ani.

S-a inscris pe Drumul Mingii pentru ca “Fotbalul este parte din viata mea, iar Timisoreana  cea mai buna prietena”J In urma voturilor celor care l-au sustinut, s-a clasat pe primul loc printre cei 82 de prahoveni, care si-au dorit sa ia parte la acest proiect.

Astazi, Doralin a avut un motiv in plus pentru care a alergat pe Drumul Mingii. A facut-o si pentru fiul sau, Alexandru, care a fost operat.

Doralin, cu mingea la picior

Pentru el fotbalul adevarat inseamna: fairplay, pasiune si goluri frumoase”.

In alta ordine de idei tronsonul pe care se alearga astazi masoara 96 de km, iar organizatorii spera sa se ajunga la Buzau in jurul orei 22:00. Adica dupa 13 ore de alergare!

Ploaia a tinut si ea sa fie prezenta la acest eveniment, dar asta nu a fost o problema.  Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru sportul rege, fiindca toti ne dorim fotbal adevarat!

Click pe linkul de mai jos, pentru a vedea cateva imagini video de pe traseu, inclusiv cu Doralin alergand cu mingea la picior.


PS: Sa speram ca organizatorii vor rezolva si problema internetului pentru a ne arata si celelalte filmulete cu care ne tot “ameninta”. J

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru sustinere si aprecieri si sper sa fiu norocosul ce va da si pasa de incepere in finala din 25 mai 2011 exact ziua in care schimb prefixul...

    Sa auzim numai de bine ! - DORALIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Doralin": Doamne ajuta, Doralin! Daca va fi asa, vin sa bem o Timisoreana pe stadion... de fapt in afara stadionului! :)

    Toate cele bune si multa sanatate juniorului!

    RăspundețiȘtergere