"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 4 mai 2011

Ieseanul Valentin Lungu a condus Inter Clinceni-Chimia Brazi 1-3 (1-2)

De la stanga: A. Itco, V.  Lungu, F. Iacob
In etapa cu numarul 25 a Ligii a III-a, Chimia Brazi s-a deplasat la Clinceni, unde a intalnit Interul din localitate. Asta ca o avampremiera pentru vineri, cand langa Combinat va poposi Chindia Targoviste, pentru un derby care va stabili in mare parte castigatoarea Seriei a III-a.

Comisia Centrala a Arbitrilor a incredintat partida unei brigazi de perspectiva, formata din cavaleri ai fluierului inclusi in programul de tinere talente.

La centru a fost ieseanul Valentin Lungu, iar la cele doua linii suceveanul Andrei Itco, respectiv constanteanul Florin Iacob. Daca arbitrul se afla in lotul “Liga 3”, asistentii vin direct din Liga a IV-a.

In timp ce pentru Iacob meciul de ieri a insemnat debutul sau la acest nivel, pentru Itco partida de la Clinceni a fost a doua in Liga a III-a, el mai fiind delegat si la finalul campionatului trecut.

Desemnat sa supervizeze prestatia arbitrilor a fost Stan Prodan, presedinte AJF Teleorman si membru CCA.

Sa nu va mire ca oficialii sunt din zone diferite ale tarii, pentru ca ei au venit la joc direct din cantonamentul de la Mogosoaia, unde se desfasoara cursul de consolidare prevazut in “Conventia UEFA”, despre care am mai scris zilele trecute. Acesta a inceput luni si se va incheia maine, la el luand parte 52 de arbitri si arbitri asistenti din ligile 3 si 4.  (Click aici penttru detailii!)

Mai jos aveti caseta jocului, primita de la jurnalistul Cristian Anghelescu, acelasi care mi-a oferit si fotografia cu cei trei cavaleri ai fluierului, aflati la incalzire. Cunoscandu-l ca un ziarist care nu se “extaziaza” prea usor cand este vorba despre arbitraj, m-a surprins placut afirmatia sa referitoare la brigada de ieri, care “a condus meciul aproape impecabil, cu un plus pentru central”.


Inter Clinceni - Chimia Brazi 1-3 (1-2)

Stadion: „Clinceni”. Spectatori: circa 150. Marcatori: A. Andrei (4) /Minciună (13), F. Munteanu (21), D. Păun (52)

Inter: C. Ion 5.5 – M. Cristian 5, Nedelcu 6 (cpt), Fodor 6, Oşca 6 – Dumitru 5.5 – Dedu 4.5 (46 Stoian 4 (71 Lisandru 5), Ene 5.5, A. Andrei 5, Budeanu 5 – M. Luca 5. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Chimia: Sava 6 - M. Dinu 6.5, Ciobanu 6.5, I. Neagu 7.5, Irimescu 6.5 - C. Vlad 7 (87 Răuţă), Cl. Vasile 6.5, Minciună 6.5 (cpt), F. Munteanu 8 - D. Păun 7 (81 Lazăr), Vişan 6.5 (77 Arnăutu). Antrenor: Răzvan Vlad.

Cartonaşe galbene: Budeanu (17), Nedelcu (25), M. Luca (60), C. Ion (89) / C. Munteanu (89)

Arbitri: Valentin Lungu (Iaşi) 8.5 - Andrei Iţco 8 (Suceava), Florin Iacob 7 (Constanţa).
Observatori FRF: Stan Prodan (Alexandria, arbitraj) şi Vlad Nicolae (Bucureşti, organizare).

Jucătorul meciului: Fabian MUNTEANU (Chimia Brazi)

Alte detalii despre jocul de ieri gasiti pe situl www.Cristian-Anghelescu.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu