"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 7 martie 2011

La multi ani, Sebastian Gheorghe!

Foto: http://www.gsp.ro/
Asistentul FIFA Sebastian Gheorghe isi aniverseaza astazi ziua de nastere! Nascut pe 7 martie 1976, acesta a devenit arbitru in anul 1993. Dupa ce in 1997  a promovat in Liga 3, in 2004 a ajuns in cel de-al doilea esalon. Saltul catre prima liga l-a facut in decembrie 2006 , iar din ianuarie 2009 este  arbitru international.
In  toamna anului trecut a debutat in grupele celei mai importante competitii la nivel de cluburi de pe continent - Champions League. Aici a oficiat doua partide, facand parte din brigada lui Cristian Balaj. A fost intai la Milan - Auxere (scor: 2-0), iar mai apoi la Copenhaga - Barcelona (scor: 1-1).
In aceasta primavara Sebi a fost delegat la Universitatea Craiova - Steaua (scor: 0-1) si la Otelul - Rapid (scor: 1-0, vezi aici poze), ultimul disputat sambata. Pe plan international a oficiat in 16-imile Europa League, la Spartak Moscova - FC Basel (24 februarie, scor: 1-1), meci diputat la minus 14 grade Celsius (vezi aici galerie foto).


In 2010 a fost desemnat pe locul doi in topul celor mai buni asistenti din Romania, dupa clujeanul Miclos Nagy.
Este de profesie economist, in 2000 absolvind facultatea de profil din cadrul Universitatii Stefan cel Mare, din Suceava.
La 35 de ani, Sebi are tot viitorul in fata, cu mari sanse de a prinde un turneu final de Campionat European sau Mondial.  Ii urez mult succes!

2 comentarii:

  1. La multi ani, sanatate si impliniri!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Modest, serios, educat si bun arbitru....acesta este Sebastian Gheorghe...daca mai adaugam si capacitatea de a transmite ceea ce a acumultat de-a lungul anilor, realizam ca e un mare caracter. La multi ani Sebastian!Sa ne traiesti 100 de ani fara reparatii si sa duci mai departe succesul familiei Gheorghe!. Ti pup!

    RăspundețiȘtergere