"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 16 martie 2011

Cornel Şfaiţer: "Adrian Illyeş este unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun arbitru din Liga a II-a” / FC Snagov - FC Botoşani, astazi, ora 15:00

Astazi, cu incepere de la ora 15:00, pe stadionul Vointa din Ghermanesti va avea loc restanta dintre FC Snagov si FC Botosani, contand pentru etapa cu numarul 16 din Liga 2.

Comisia Centrala a delegat o brigada de arbitri avandu-l la centru pe Adrian Illyes. Prahoveanul este unul dintre cei mai talentati cavaleri ai fluierului din esalonul secund, cu foarte mari sanse de promovare in Liga 1. De altfel el a participat zilele acestea la cursul intensiv organizat de catre CCA pentru tinerele talente din arbitraj.

Vorbind despre Illyes, presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Şfaiţer, a spus pentru Monitorul de Botosani: "Adrian Illyeş este unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun arbitru din Liga a II-a şi de aceea nu cred că vom avea probleme de arbitraj la meciul de la Snagov".

O declaratie interesanta, mai rara in peisajul fotbalistic de la noi, pe care sper ca oficialul oaspetilor si-o va mentine indiferent de rezultatul jocului de astazi.

FC Snagov - FC Botoşani
Liga a II-a, Seria 1 (EST), Et. 16
Data: 2011-03-16, Ora: 15:00 
Stadion: Voinţa (Ghermăneşti - Ilfov) 
A: Illyeş Adrian (Ploieşti - Prahova) 
A1: Simonis Andrei (Bucureşti - Bucureşti) 
A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti) 
R: Roşu Ion Eugen (1 Decembrie - Ilfov) 
Obs: Măiereanu Lucian (Braşov - Braşov) 
Obs: Mandoca Ioan (Braşov - Braşov) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu