"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 21 martie 2011

GALERIE FOTO: Arbitri si... "arbitre", la Brazi - Vlahita (1-0)




SUPER OFERTE (Ultima zi):
 

18 comentarii:

  1. Toate fotografiile sunt frumoase, dar ultima le intrece pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Diana": Cam multi arbitri pe metru patrat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ultima reprezinta cireasa de pe tort...si cu viitoarea fotbalista sau arbitra...:-?...:))..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa inteleg? Ca Maria va fi un viitor stalp al fanionului sau, de ce nu, al fluierului :-??

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Diana si Andreea: Poate nu... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :-":-" Stim, stim...ca ne-ai trage de moatze pentru ce am spus, dar nu te poti impotrivi vointei copilului, iar din cate observ Maria se simte bine pe terenul de fotbal >:):-" asa ca in curand "tene" va fi gol =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce ionut daca cineva ar fi fost impotriva ca tu sa devii cavaler al fluierului??las-o pe ea sa decida ce vrea sa faca.....deschide-i drumul si fai o prezentare la ceea ce inseamna avantaje si dezavantaje in ceea ce va alege astfel incat ea sa invete numai lucrurile bune.stiu ca esti un tata si un sot model o cresti cu mare drag si grija pe maria si nu sunt in masura sa iti dau sfaturi....era o simpla parere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru "sepcile rosii": M-ai facut sa rad. :))) Ce tata rau sunt! :) Deja discutia devine foarte serioasa. Si cand ma gandesc ca Maria abia a inceput sa vorbeasca... :))) Ce-i drept "gooool" este unul dintre cele mai folosite cuvinte. :)

    Acum, ca sa linistesc pe toata lumea, va anunt ca voi purta o discutie foarte serioasa cu Maria, pe tema viitorului sau, dupa care voi comunica hotararea ei! :) Bineinteles ca ma voi supune! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ionut, atat pe blog, cat si in fotografie esti in minoritate, asa ca :-" n-ai ce face >:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred k este mult prea devreme sa vorbiti despre o posibila cariera in arbitraj a Mariei. Eu zic sa o lasati sa se bucure de copilarie :P.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru "BogdanB": In sfarsit este cineva de partea mea! Bine zici, Bogdan! Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru "DianaP": Profiti de faptul ca nu-ti pot bloca comentariile... Asa se intampla cand si-o face omul cu mana lui! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. hmmm...lasa bogdane k te prind eu pe tine:))..k esti impotriva mea si a dianei..desi stiu k eu nu mai am voie in preajma mariei :))..eu ti'am zis ionut cum s'a luat microbul la mine...m'a dus tata de mica pe stadioanele din bucuresti,desi nu mai tin minte prea multe...uite unde am ajuns:))..timpul va decide;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai eu nu sunt impotriva voastra, numai k discutati despre viitorul unui copil care vb lui Ionutz abia a invatat sa spuna cateva cuvintele. Nu se stie niciodata ce va alege Maria cand va creste si va constietiza anumite lucrui. Voi vb d park este fetita voastra. Nus dak v-ati fi lasat copii(cand o sa aveti) mai ales sa fie si fete, sa practice sporul asta. Si sunt multe motive pt care nu ati fi d acord. Eu cred k Ionutz o va proteja si o va indruma spre alte activitati. Ps. dak esti contaminata cu microbi iti recomand niste pastile :P

    RăspundețiȘtergere
  15. am vazut un reportaj despre fotbal feminin si arbitraj.Voi discutati de viiitorul unui copil.
    Ionut, te rog sa o tii departe pe Maria de fenomenul "Fotbal", si sao lasi pe ea ce vrea sa faca in viata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu cred ca a discutat nimeni despre viitorul cuiva, au fost doar niste glume inofensive!

    RăspundețiȘtergere
  17. de la glume inofensive lumea a inteles altceva diana.....si pentru ionut....nu esti deloc un tata rau....atat singurul regret e ca numai esti acolo unde iti e locul...adik in iarba....nu mai vb de alta parte.....sti tu....

    RăspundețiȘtergere