"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 12 martie 2011

ASC Bacau - Rapid Suceava 2-0, arbitrat de o brigada prahoveana / Galerie foto


De la stanga: Emil Mateescu, Radu Danielenco si Robert Nutu


Pe un teren plin de noroi,  ASC Bacau a intalnit ieri Rapid Suceava intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 17 din cadrul celui de-al treilea esalon. Victoria a revenit gazdelor, conduse de pe margine de catre fostul arbitru divizionar Ciprian Panait.

La acest joc CCA a delegat o brigada prahoveana, cu Radu Danielenco la centru. La cele doua linii s-au aflat Robert Nutu si Emil Mateescu in timp ce observator pentru arbitri a fost vasluianul Teofil Iordachi. De partea organizatorica s-a ocupat Ilie Hagioglu, din Galati.

Centralul ploiestean a avut destul de mult de lucru, fiind nevoit sa acorde 6 cartonase galbene si 1 rosu. Daca avertismentele au fost impartite in mod egal celor doua echipe, eliminarea a venit pentru un jucator al gazdelor, care a primit, in minutul 81, cel de-al doilea galben.

Prezenta la meci, Diana Paduraru a realizat o serie de fotografii pentru blogul “ScoalaDeArbitri”, pe care le puteti vedea mai jos (click pe poza pentru a se mari).


ASC Bacău - Rapid CFR Suceava 2-0 (2-0)
Liga a III-a, Seria 1, Etapa 17 
Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 200
A: Danielenco Radu (Ploieşti - Prahova) 
A1: Nuţu Robert Gabriel (Ploieşti - Prahova) 
A2: Mateescu Emil Andrei (Ploieşti - Prahova) 
Obs: Iordachi Teofil (Vaslui - Vaslui) 
Obs: Hagioglu Ilie (Galaţi - Galaţi) 


















Alte detalii si imagini de la acest joc gasiti pe BacauSport.ro.

3 comentarii:

  1. Nici la liga C la noi parca nu sunt terenurile asa de proaste...

    RăspundețiȘtergere
  2. La mult ani, Ionut! Sa fii sanatos, sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de familie si de cei dragi tie si tot ce-ti doresti sa se implineasca. http://sport-campina.blogspot.com/2011/03/astazi-este-ziua-lor_12.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru "Sport-Campina": Multumesc, Alex, pentru urari si pentru surpriza de pe blogul tau! Toate cele bune iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere