"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 3 noiembrie 2010

UCL: Copenhaga - Barcelona 1-1 / Imagini cu Cristi Balaj


Cu aproximativ doua ore in urma s-au incheiat primele opt jocuri ale etapei a patra din cadrul grupelor Champions League. Asa cum ati putut afla de pe acest blog, la partida FC Copenhaga - FC Barcelona a oficiat o brigada din Romania condusa de catre baimareanul Cristi Balaj. Alaturi de acesta s-au mai aflat Zoltan Szekely si Sebastian Gheorghe - arbitri asistenti -, Marius Avram si Istvan Kovacs - arbitri aditionali -, respectiv Augustus Constantin - rezerva.

Partida de pe "Parken Stadion" a fost una foarte frumoasa, incheiata cu un rezultat echitabil, favorabil ambelor echipe in lupta pentru primele doua locuri, avand in vedere ca si celalata partida din grupa D, Rubin - Panathinaikos, s-a incheiat tot la egalitate (scor: 0-0).

Cele doua formatii au fost preocupate doar de joc - dovada fiind si statistica partidei (vezi mai jos) -, Cristi Balaj fluierand doar 19 faulturi. Baimareanul a acordat si doua cartonase galbene in timp ce arbitri asistenti au semnalizat de cinci ori ofsaid. Omul meciului a fost declarat argentinianul Lionel Messi.

Mai jos am postat cateva imagini din timpul jocului.



Oficialii partidei
Arbitru: Cristian Balaj (ROU)
Arbitri asistenti: Zoltán Székely (ROU), Sebastian Gheorghe (ROU)
Arbitri aditionali: Marius Avram (ROU), István Kovács (ROU)
Al patrulea oficial: Augustus Constantin (ROU)
Delegat UEFA: Georges Lüchinger (LIE)
Observator pentru arbitri: Rune Pedersen (NOR)


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu