"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 21 noiembrie 2010

Alta ratare a... "secolului"! :)))

Este incredibil fotbalul! Nu degeaba a fost numit "sportul rege". Frumusetea lui este data nu numai de fazele senzationale, driblingurile si pasele geniale ci si de... ratarile monumentale! Si ele fac parte din joc, ca si erorile de arbitraj, doar ca sunt mai usor iertate de catre public, care intelege ca orice om poate gresi... cu exceptia arbitrului! Dar asta este alta poveste.

Joi va prezentam un filmulet cu o ratare inexplicabila, a unui fotbalist din Qatar, care nu a fost in stare sa profite de o eroare a portarului advers, desi se afla la doar 2 metri de poarta goala (vezi aici)! Nu-mi imaginam ca voi vedea prea curand o gafa la fel de mare, daca nu chiar mai mare, gandindu-ne ca Fahad macar a nimerit un stalp al portii, pe cand Blaszczykowski... vai de el! :))) Insa fotbalul este mai mult decat surprinzator!

La jocul de ieri, din "Bundesliga", castigat de liderul Borussia Dormund (scor: 2-1) pe terenul celor de la SC Freiburg, faza petrecuta in minutul 85 al intalnirii l-a facut pe Emil Gradinescu, unul dintre comentatorii partidei, sa spuna ca este "ratarea secolului"! In ritmul asta saracii comentatori nu stiu ce epitete mai pot gasi pentru astfel de gafe monumentale. :)))


Blaszczykowski (Borussia Dormund), un alt fotbalist pentru care poarta este prea mica :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu