"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 17 noiembrie 2010

Antony Gautier arbitreaza Portugalia - Spania

Incepand cu ora 23:00 postul “Digi Sport” va transmite ultimul mare meci al zilei, amicalul dintre Portugalia si Spania. Partida de pe “Estadio Da Luz” din Lisabona va fi condusa la centru de catre francezul Antony Gautier.

Nascut la Seclin in departamentul Nord al regiunii Nord-Pas-de-Calais, tanarul arbitru din tara presedintelui UEFA, Michel Platini, va implini peste doua zile varsta de 33 ani. Un cadou mai frumos decat aceasta delegare nici ca putea primi din parte forului european.

Despre Gautier se poate spune ca este un arbitru fara prea mare experienta internationala, avand in vedere faptul ca se afla pe lista FIFA doar de la inceputul acestui an, timp in care a oficiat doar la cinci jocuri internationale. Statistica arata ca in aceste partide a acordat 25 de cartonase galbene, unul rosu si o lovitura de pedeapsa.

Ultimul joc arbitrat a fost cel de saptamana trecuta, Nancy - Monaco (scor: 0-4), din prima liga franceza, in care a acordat doua avertismente. Tot in Ligue 1 va fi si urmatorul sau meci - sambata, 20 noiembrie, Rennes - Brest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu