"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 2 noiembrie 2010

UCL: Asta-seara Cristi Balaj arbitreaza Copenhaga - Barcelona

Dupa prestatia foarte buna de la Milan - Auxerre (2-0), Cristi Balaj (foto) a fost delegat din nou de catre UEFA la un joc din cadrul grupelor Champions League. Partida se va disputa in aceasta seara la Copenhaga, intre echipa locala cu acelasi nume si FC Barcelona, campioana Spaniei. Baimareanul va fi ajutat la cele doua linii de margine de catre Zoltan Szekely si Sebastian Gheorghe, iar la liniile de poarta de catre Marius Avram si Istvan Kovacs. Arbitru de rezerva este Augustus Constantin.

Danezii, aflati pe locul doi in clasamentul grupei D, vor incerca sa nu piarda in fata lui Messi si a  celorlalti "extraterestri", fortand astfel calificarea, in premiera, in faza urmatoare a competitiei. Pe de alta parte daca echipa lui Guardiola va castiga se poate considera deja calificata, pentru ca este greu de crezut ca Rubin (2 puncte) sau Panatinaikos (1 punct) vor mai reusi sa o depaseasca in clasament.

Asadar se anunta o partida foarte interesanta in care speram ca arbitrii romani sa aiba o prestatie cel putin la fel de buna ca cea de la Milan - Auxerre.


Oficialii jocului
Arbitru: Cristian Balaj (ROU)
Arbitri asistenti: Zoltán Székely (ROU), Sebastian Gheorghe (ROU)
Arbitri aditionali: Marius Avram (ROU), István Kovács (ROU)
Al patrulea oficial: Augustus Constantin (ROU)
Delegat UEFA: Georges Lüchinger (LIE)
Observator pentru arbitri: Rune Pedersen (NOR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu