"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Arbitrul Eduard Constantinescu, lovit la un meci din Liga 2!!!

Incredibil incidentul petrecut astazi la jocul dintre Juventus Bucuresti si Sageata Navodari. Daca pe la meciurile de judet lovirea arbitrilor tine de banalitate, devenind demult ceva "normal", nu ma gandeam ca un astfel de eveniment se poate intampla si la un joc din cel de-al doilea esalon!

Conform sitului  LigaB.ro "in minutul 88 al partidei Juventus - Săgeata, 0-2, un suporter a patruns pe teren si l-a lovit de mai multe ori pe centralul Eduard Constantinescu, acesta sangerand şi avand nevoie de interventia medicilor. Meciul a fost oprit imediat."

Intr-o declaratie acordata aceluiasi sit, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, se arata socat de cele intamplate pe stadionul din Colentina, nevenindu-i sa creada ca a fost posibil un astfel de incident!

Vezi aici imagini cu arbitrul lovit, precum si declaratia presedintelui CCA!

Sursa: LigaB.ro

4 comentarii:

  1. Un gest incredibil.Rar se intampla asa ceva,dar la noi in tara este posibil orice,sa ne amintim si de Ganea ce i-a facut asistentului Dorin Mudura.Arbitri in ligile inferioare nu au nici o protectie sunt expusi mereu la riscuri.Dupa parerea mea cred ca echipa Juventus Bucuresti ar merita excluderea din Campionat dar dupa cele intamplate sigur arbitrul Eduard Constantinescu va fi indemnat sa depuna o plangere penala,iar meciul se va incheie la masa cu 0-3 iar echipa Juventus Bucuresti va fi amendata ori depunctata.Daca Federatia raspunde cu blandete la astfel de cazuri ele vor continua eu raman de parere ca Juventus Bucuresti merita excluderea din campionat pt ca si jucatori au instigat la presiunea publicului si plus de asta erau gazde trebuiau sa asigure paza arbitrilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pavel-Cojocaru Andrei27 noiembrie 2010 la 21:14

    Eu daca as fi patron la Juventus Bucuresti pentru asta as desfiinta echipa.Si eu sunt arbitru si stiu ce inseamna sa arbitrezi in judet unde cum zici tu Nasy_rec nu avem nici o protectie.Chiar acum 4 etape am primit o palma de la un jucator doar pentru ca i-am dat cartonas galben.Suporterul ala dupa parerea mea e un jegos...scuzati-mi limbajul...ala nu are ce cauta pe un stadion.Am vazut un interviu cu el si sustianea ca arbitrul a furat, iar cand a fost intrebat "ce a furat arbirul?" raspunsul lui a fost unul incredibil: "Nu stiu".Asta e un om fara coloana vertebrala.Puscarie ca alta solutie nu exista pentru oameni ca astia.Am inteles ca arbitrul o sa faca o plangere la politie, daca nu a facut deja.E greu si pentru paza pentru ca astea sunt situatii neprevazute si e destul de greu sa reactionezi atunci pe moment, dar ca asa zisul "suporter" sa alerge 25 de metrii si sa nu fie oprit de nici un om de ordine asta ridica o mare intrebare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pavel-Cojocaru Andrei27 noiembrie 2010 la 21:20

    Plus ca acest om de nimic a sustinut ca era beat...cum e posibil ca un suporter beat sa intre pe un stadion in liga a 2-a?In judet unde la unele terenuri nu este nici gard mai inteleg chiar daca nici aici nu este ceva normal.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai bine intram cu pistolul pe teren.. cinste arbitrilor din calarasi care au fost atunci cu pistolul... Pai asa o sa ajungem sa ne protejam singuri..

    RăspundețiȘtergere