"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 21 iulie 2010

Dezbina pentru a conduce!

In ultimul meu post, cel de sambata, spuneam ca "Sunt dezgustat!" de ceea ce se intampla zilele astea in fotbalul judetean! Parca pentru a-mi accentua acest sentiment, domnul presedinte al AJF Prahova, Silviu Crangasu, trimite o rafala de acuze la adresa lui Cristian Nica si a comisiei conduse de el, care, pe langa faptul ca sunt neadevarate, arata si o stare de nervozitate exagerata a acestuia! O stare pe care nu o inteleg, de om aflat in razboi, care trage in tot ce misca, fara somatie si la nimereala, speriat sa nu fie lovit de vreun... proiectil advers. Ciudat este faptul ca, dinspre noi, cei in care a inceput sa traga, nu a deschis nimeni focul, si nici nu l-ar fi deschis, mai ales acum cand domnul Crangasu are nevoie sa se pregateasca in liniste pentru... alegerile de la FRF! Alegeri la care, am citit prin presa prahoveana, va fi unul dintre candidatii la functia de vicepresedinte!! Tocmai de aceea imi exprim, inca o data, nelamurirea cu privire la atacul domniei sale! Ma gandesc ca am trecut de epoca de piatra, in care, cel care se intorcea cu spatele risca sa fie lovit cu ghioaga in cap, doar pentru o parere diferita de a celuilalt. Si totusi, ce (cine) l-a manat in lupta pe domnul presedinte?! Grea rau dilema asta... dar nu si pentru cei care cunosc fotbalul prahovean!
Atacul despre care vorbeam s-a declansat in saptamanalul "Republicanul", aparut luni, 19 iulie, presedintele AJF lasand impresia ca si-a consumat toata munitia desi, la cum il cunosc eu, sunt sigur ca mai cauta si alte... gloante. Ca ele sunt oarbe, nu mai conteaza, important e sa faca ceva zgomot.
Dragos Trestioreanu si Daniel Cosarek realizeaza o ampla ancheta prin care incearca sa desluseasca itele schimbarii lui Cristian Nica, mult mai putin importanta, pentru altii, decat cronica unui joc amical. Dar asta este o alta poveste. Pe situl lui Dragos Trestioreanu si pe cel al ziarului Republicanul, gasiti un interviu al lui Cristian Nica, precum si modul in care asistentul FIFA demonteaza toate acuzatiile presedintelui AJF, fostul arbitru divizionar B Silviu Crangasu! De asemenea, aici, puteti citi si despre atacul marsav, sub orice limita, al presedintelui AJF Prahova, la adresa unui coleg de al nostru, care de doua zile nu-si revine din soc! Este incredibil cum un om este dispus sa calce si pe cadavre, doar pentru a-si atinge scopul! Este incredibil cum unul dintre viitorii membri ai comisiei isi permite sa ne ameninte, crezand ca o sa facem pe noi de frica! Este incredibil unde s-a ajuns pentru a ne da la o parte, cand toate astea se puteau rezolva barbateste, intre patru ochi, fara a se mai face atata tam-tam. Nu era mai simplu, domnule Crangasu, sa ne spuneti ca nu mai vreti sa lucrati cu noi, asa cum v-am sugerat de foarte multe ori, decat sa declansati acest razboi? Ati preferat insa sa va ghidati dupa deviza, care va place tare mult, "Dezbina pentru a conduce!", dar care se va intoarce impotriva dumneavoastra, mai devreme sau mai tarziu! E doar o chestiune de timp! Va asigur de asta, pentru ca Dumnezeu nu doarme, este sus si vede! Si are un talent... ca nu rateaza nimic.

2 comentarii:

  1. mare dreptate ai ionut in ceea ce ai scris,Dumnezeu le vede pe toate la fel si cum timpul le va rezolva pe toate.stiu ca vei ramane cu sufletul impacat ca ai intrat curat in aceasta activitate si asa vei si iesi...dar totusi pacat de munca voastra

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai , acum ca este ocupat cu alegerile de la FRF am putea sa ii punem si noi articole care sa ii arate adevarata fata a lui Crangasu , sa nu ratam aceste ocazii . Ar fi bine sa ajungem la un acord comun , un protest , cum ziceai si u Nu mai suntem in epoca de piatra , dar e mai rau ca am ramas cu oameni din EPOCA DE AUR , cum am mai zis , care au mostenit functii si carora li se rupe de fotbal si de cine este reprezentat , i se rupe de toata lumea , el este dictatorul , el tai el spanzura , a ajuns un singur om fara prea mari realizari sa dea jos un arbitru FIFA , care a arbitrat meciuri la care el se uita la TV . Uite cine ne face noua legea , un om care nu are performante internationale , se vede pe fata lui ca inca nu a uitat vechea doctrina .. imi pare rau ca am batut de 2 ori din palme la sedinta de anu trecut de la sindicate cnd a vorbit el ..trebuia sa plec din sala , pacat ca nu stiam p atunci ce om este ..

    RăspundețiȘtergere