"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 27 iulie 2010

Cristian Nica ramane in Prahova

Intr-un interviu acordat saptamanalului “Republicanul” - aparut in data de 19 iulie 2010 -, deja fostul presedinte al CJA Prahova, arbitrul asistent FIFA Cristian Nica, facea un anunt-soc care ar fi putut afecta, foarte grav, arbitrajul prahovean si, implicit, imaginea asociatiei judetene de fotbal din judetul nostru. Nu cred ca exagerez cand folosesc aceste cuvinte, avand in vedere ca discutam despre cel mai bun produs al arbitrajului prahovean, din toate timpurile, chit ca acest lucru nu convine multora! Dar, haideti sa vedem raspunsul dat de Cristi la intrebarea jurnalistului Dragos Trestioreanu.

D.T.: Dacă apreciaţi că măsura eliberării dv din funcţia de preşedinte al CJA este una total nejustificată, aveţi de gând să vă îndepărtaţi de lumea fotbalului prahovean?

C.N.: Fotbalul este viaţa mea! Deci, nu am de gând să mă retrag vreodată din această lume. În privinţa Prahovei, dezamăgirile trăite aici mă fac să iau în calcul plecarea la o comisie de arbitri dintr-un alt judeţ! Am deja câteva oferte, pe care le voi studia foarte serios.”

In ciuda bucuriei cu care ar fi fost primit in orice alt judet, Cristi a hotarat sa ramana aici, alaturi de copiii si colegii cu care a lucrat, chiar daca nu va mai face parte din nicio comisie. Cred ca este o decizie inteleapta, care vine ca o lovitura pentru multi dintre cei care deja isi frecau mainile de bucurie pentru faptul ca vor scapa de el si de ceilalti… incomozi care l-ar fi urmat. Culmea este ca pe unii dintre cei care s-au bucurat prea devreme i-a luat gura pe dinainte, transmitandu-le copiilor sa plece dupa Cristi daca nu le convine schimbarea. Halal discurs!

Inchei cu un mesaj primit de la un vechi prieten, care urmareste, de la distanta, ceea ce se intampla in Prahova: 'Viata merge inainte! Intotdeauna regretam si apreciem oamenii dragi si valorosi dupa ce-i pierdem. Sunt sigur ca, mai devreme sau mai tarziu, ''vor da Cezarului ce-i al Cezarului''! ''Ceea ce nu te omoara te intareste''! Unii au prea multe calitati, altii prea multe defecte. Succes in tot ce vei intreprinde!'

4 comentarii:

  1. Este o veste minunata! :)
    Dupa atatea vesti rele aparute in ultima perioada aceasta, intradevar, este o veste foarte buna.

    Ii multumesc lui Cristi Nica pentru tot ce a facut, face si va face pentru arbitrajul prahovean si ca are puterea sa continue in judetul care nu-l respecta la adevarata valoare.

    Pentru anumite persoane va fi ca un ghimpe in coaste, dar... Asta-i viata!!! :))

    Vali Zanfir

    RăspundețiȘtergere
  2. Toma Mihai Viorel

    Domnul Nica este un simbol al arbitrajului prahovean , multi copii se apuca de arbitraj avandul ca model ... Este un om foarte valoros la fel ca si Ionut si Vali ... Ve-ti fi idoli nostri intotdeauna orice s-ar intampla , imi pare sincer rau pt ce sa intamplat si cred ca nu meritati una ca asta insa traim in Romania si asta be ocupa tot timpul ... Ve-ti ava respectul meu intotdeauna pt felul in care v-ati purtat cu noi , am fost ca o familie foarte numeroasa .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru "Vali Zanfir": Din pacate, ne-am obisnuit sa nu ne respectam adevaratele valori, sau... "legende" cum le spunea cineva, stim noi cine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "Toma Mihai Viorel": Multumim pentru apreciere! Respectul este reciproc. Si cand te gandesti ca unii ne acuza ca nu vroiam ca voi sa promovati in locul nostru, ca asa era si pe vremea lor... In privinta faptului ca "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este numai vina noastra pentru ca... inca mai suntem pe aici!

    RăspundețiȘtergere