"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 30 iulie 2010

Cupa Romaniei - faza a II-a

Comisia Centrala a Arbitrilor a comunicat Asociatiilor Judetene de Fotbal programul jocurilor din faza a II-a a Cupei României - Timişoreana, ediţia 2010/2011, care vor avea loc maine, 31 iulie 2010, ora 17.30:

* Conform ROAF, echipele din Liga a 3-a sunt obligate sa foloseasca minim 3 jucatori sub 21 de ani ( nascuti dupa 1.01.1989 sau mai tineri ), pe toata durata jocului, numai daca joaca cu echipe din aceeasi categorie competitionala.

* Toate echipele participante in faza a II-a au dreptul sa efectueze maxim 4 inlocuiri de jucatori.

* Jocurile sunt programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, primele echipe fiind organizatoare.

* In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, daca egalitatea persista, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsa.

* Conform Art.32.13 din ROAF, echipele programate in Cupa Romaniei nu pot renunta la jocuri, sub sanctiunea eliminarii lor din campionatul in care participa.

* FRF, prin CCA, va delega brigazile de arbitri. Conform art.32.11 din ROAF, cheltuielile se efectueaza de clubul organizator.

Pentru alte detalii, dati click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu