"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 28 februarie 2012

Silviu Bogdan, noul presedinte al AJF Dolj / Sebastian Coltescu, secretar general

Fostul arbitru de prim esalon Silviu Bogdan (foto - stanga) a fost ales, sambata, in functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj. Din echipa sa va face parte si arbitrul de Liga I Sebastian Coltescu (foto - dreapta), desemnat ca secretar general. Presedinte al CJA va fi Marian Ezaru.

„Mă aşteptam oarecum la acest rezultat. Trebuie să mărturisesc că am avut ceva emoţii în privinţa îndeplinirii cvorumului, pentru că Nicu Neagoe a făcut tot posibilul să nu vină conducătorii cluburilor la alegeri. Vreau să le mulţumesc tuturor membrilor afiliaţi care au fost prezenţi la Adunarea Generală şi m-au votat atât pe mine, cât şi pe contracandidatul meu, Bogdan Pâncu. A fost o victorie a fotbalului. Obiectivul nostru este renaşterea fotbalului doljean“, a declarat, pentru gds.ro, Silviu Bogdan.

Conform gsp.ro, adunarea generala de sambata “a fost organizată după ce, în septembrie 2011, preşedintelui AJF Dolj, Nicu Neagoe, şi vicepreşedintelui Sorin Pătraşcu li s-a interzis desfăşurarea oricărei activităţi legate de fotbal pe o perioadă de doi ani de către Comisia de Disciplină a FRF. Cei doi sînt acuzaţi de fals şi uz de fals în legitimarea unor sportivi.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu