"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 19 februarie 2012

EMOTIONANT | Mircea Nesu a arbitrat un meci de copii, chiar de ziua fiului sau (FOTO)

Mircea Nesu (centru) - bluza galbena; foto: gsp.ro 

Fost arbitru si membru CCA, Mircea Nesu a trait astazi un moment foarte emotionant. El a condus un meci al unei echipe de juniori a clubului FC Utrecht, al carei antrenor era, inainte de gravul accident de anul trecut, chiar fiul sau, Mihai. Acum, echipa pustilor este antrenata de Alje Schut, tocmai cel care i-a produs accidentarea fostului fundas al olandezilor.

"Din 1987, de cand m-am retras din activitate, nu am mai pus niciodată fluierul in gura. Niciodata! O sa o fac acum si vreau sa ma bucur alaturi de Mihai si de acesti copii. Sunt fericit ca Mihai este atat de puternic, mai puternic decat mine!", a declarat pentru GSP, vizibil emotionat, doctorul Mircea Nesu.

Spre uimirea celor din jur, in ciuda situatiei prin care trece, Mihai a avut puterea sa glumeasca pe seama faptului ca tatal sau a revenit pe gazon: "Tata a arbitrat foarte bine acest meci, dar am un pic de teama. Sper sa nu faca febra musculara pentru ca nu ar mai putea avea grija de mine”.

Meciul copiilor a facut parte dintr-o actiune a clubului FC Utrecht, cu ocazia aniversarii zilei de nastere a lui Mihaita Nesu, care astazi a implinit 29 de ani. Dupa aceasta partida a urmat jocul dintre echipa gazda si AZ Alkmaar, contand pentru etapa a 22-a din “Eredivisie” (scor: 3-0). Peste 20.000 de oameni i-au cantat “La Multi Ani!” si "You'll Never Walk Alone", celebrul imn al lui Liverpool. De asemenea, suporterii au donat bani pentru Fundatia pe care Mihai a infiintat-o cu scopul ajutorarii copiilor cu dizabilitati locomotorii.  


Mai multe fotografii si detalii despre ceea ce s-a intamplat astazi la Utrecht gasiti aici.

Sursa foto: gsp.ro (primele trei) si prosport.ro (ultimele doua)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu